Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

„X Factor” revine pe micile ecrane! Sezonul 9 aduce un juriu surpriză și momente cum nu s-au mai văzut

„X Factor”, sezonul 9 revine în antenția dumneavoastră cu mari suprize! Este binecunoscut faptul că emisiunea talentelor a fost un fenomen ani de zile în rândul românilor care au savurat și s-au bucurat de momentele unice ale participanților și de carisma juriului. Anul acesta "Facorul X" va fi judecat de un juriu surpriză!

„X Factor” revine pe micile ecrane! Sezonul 9 aduce un juriu surpriză și momente cum nu s-au mai văzut

„X Factor”, sezonul 9 va aduce pe micile erane competitori diverși, talentați și mult entuziasm de care vrem să ne bucurăm împreună. Stai alături de noi pentru că urmează clipe greu de uitat!

Juriul va fi o surpriză pentru toată lumea. Divers, colorat și profesionist! Fii alături de noi, în curând vom anunța cine va sta la masa judecătorilor de talente în cel de-al nouălea sezon „X Factor”.

X Factor își caută câștigătorul sezonului cu numărul 9 al emisiunii, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

„X Factor” începe preselecțiile pentru a găsi câștigătorul celui de-al nouălea sezon

Oricine crede că are „factorul X” se poate înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, urmând apoi ca preselecția să fie apoi făcută de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audiții.

Anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii ,,X Factor" erau obișnuiți.

În sezonul cu numărul 8, Delia a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ,,X Factor", alături de Bella Santiago, după ce în 2013 Florin Ristei, discipolul artistei, a dus acasă marele trofeu.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro