XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ave, Cezar! Și-a ratat cariera în preoție din pricina restanțelor, dar vrea să fie show-man-ul României: „Ai trezit mielul... nu, ai trezit tigrul din Horia Brenciu! ”

 

A urmat cursurile Facultății de Teologie, dar nu a avut suficientă hotărâre pentru a o termina. De ce? Pentru că a avut prea multe restanțe și nu reușea să ajungă la foarte multe examene din cauza orelor matinale.

Concurentul are o diplomă de merit din partea facultății, dar nu a ajuns să suțină licența din lipsă de... concentrare. În schimb, pe scena X Factor, Cezar Dumitrescu are toate atuurile. Adică o energie debordantă, care te face să vibrezi și să-ți dorești să iei parte la show-ul lui.

Piesa italiană aleasă de tânăr a fost una perfectă pentru ceea ce voia să transmită oamenilor din public și din fața televizoarelor. Nici jurații nu au fost insensibili: „Ai trezit mielul... nu, ai trezit tigrul din Horia Brenciu! ”, a spus Ștefan, în vreme ce Delia a recunoscut fără rețineri: „Ești mediocrul meu preferat din această seară”.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI