XFactor

VINERI | ora 20.00

Ave, Cezar! Și-a ratat cariera în preoție din pricina restanțelor, dar vrea să fie show-man-ul României: „Ai trezit mielul... nu, ai trezit tigrul din Horia Brenciu! ”

 

A urmat cursurile Facultății de Teologie, dar nu a avut suficientă hotărâre pentru a o termina. De ce? Pentru că a avut prea multe restanțe și nu reușea să ajungă la foarte multe examene din cauza orelor matinale.

Concurentul are o diplomă de merit din partea facultății, dar nu a ajuns să suțină licența din lipsă de... concentrare. În schimb, pe scena X Factor, Cezar Dumitrescu are toate atuurile. Adică o energie debordantă, care te face să vibrezi și să-ți dorești să iei parte la show-ul lui.

Piesa italiană aleasă de tânăr a fost una perfectă pentru ceea ce voia să transmită oamenilor din public și din fața televizoarelor. Nici jurații nu au fost insensibili: „Ai trezit mielul... nu, ai trezit tigrul din Horia Brenciu! ”, a spus Ștefan, în vreme ce Delia a recunoscut fără rețineri: „Ești mediocrul meu preferat din această seară”.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE