XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Nu auzi de multe ori din partea juraților X Factor așa ceva: „Ai fost fantastică, fabuloasă Bravoooo!”

 
+2 click pentru
galerie

X Factor e o emisiune iubită pentru că scoate la suprafață niște voci pe care nu le poți uita niciodată. Iar când vocea vine dintr-un copil de 15 ani, vârsta pe care o are Diana Zaharia, atunci totul devine fabulos.

O asemenea prestație e imposibil de repetat pe scenele X Factor in lumea-ntreagă. Diana ne-a lăsat pe toți cu gura căscată, iar Carla's, reținut de felul său, nu s-a abținut de la laude și atribute: „Mai aduceți asemenea copii pe scenă”, a spus misteriosul din juriul X Factor.

De altfel, niciunul dintre jurați nu a fost zgârcit cu laudele la adresa copilului-minune al acestei seri magice de X Factor. Ștefan, Delia, și Horia au vorbit și au încercat să le explice tuturor ce calități vocale ale Diana Zaharia, adolescenta din Galați, care a dovedit că are factorul X. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI