XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Lacrimile i-au dat forță! Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține atunci când Lavinia a început să cânte: „Nu am mai plâns de 10 ani în public. Știam că se va întâmpla asta!”

 
+2 click pentru
galerie

Povestea de viață a Laviniei e crudă, atât de crudă încât și Mihai Bendeac a cedat și s-a lăsat pradă lacrimilor. A fost un moment pe care prezentatorul X Factor nu-l va uita multă vreme de-acum încolo.

Pentru mulți dintre noi, doar să auzi ceea ce a trăit copila de 16 ani e o provocare, iar atunci când acest destin e dublat de o voce absolut minunată, totul se transformă într-un basm frumos, pentru care merită să plângi.

 „Nu am plâns de 10 ani în public... și știam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri”, a spus Mihai Bendeac printre lacrimi.

„Tu ai deschis și ușa sufletului nostru către tine , pentru că ți-am simțit dragostea pentru muzică”, a dezvăluit Horia Brenciu.

„Tu conții o anumită emoție, probabil că nu ești conștientă de lucrul ăsta”, a fost replica lui Ștefan la auzul melodiei Lavinei Florea.  

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI