XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Miley Cyrus de România. Mălina, tânăra cu tatuaje, care l-a vrăjit pe Mihai și i-a cucerit pe jurați: „Ne-ai dat clasă în seara asta”

 
+3 click pentru
galerie

Tânără și rebelă pentru o cauză. Aceea de a deveni următoarea câștigătoare X Factor. Mălina Ciarnău, o fată de 18 cu o coafură a la Miley Cyrus și cu o voce la fel de bună ca a originalului, respectiv Beyonce.

De ce venit la X Factor? Pentru că e îndrăgostită de muzică și vrea să demonstreze că poate ajunge în fazele finale ale competiției. Mihai Bendeac pare fascinat de prezența neobișnuită a domnișoarei, dar se abține să-i facă vreun compliment pentru a nu o face să-și piardă concentrarea înainte de momentul cel mare.

Piesa o ajută, iar Horia Brenciu a exclamat: „Ne-ai dat clasă. Sincer, ne-ai dat clasă și am senzația că poți muuult mai mult. Bravo ție!”

La final, nici Mihai nu s-a mai putut abține și a îmbrățișat-o pe frumoasa tânără, care vrea să ajungă sus. Sus de tot!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE