XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Va fi cu noroc revederea cu jurații X Factor? S-a întors Simion. Mai bun, mai decis, mai... pletos: „Vezi că începi să semeni cu Florinel Piersic! ”

 
+3 click pentru
galerie

A fost la unpas de galele finale în sezonul 6, dar Delia a preferat alt concurent în locul lui. Acum, Simion Caragia pare mai decis ca oricând să ajungă în fazele finale ale X Factor, mai ales că e și mai chipeș, așa cum sublinia și Delia.

Este o mai veche cunoștință a juraților X Factor, chiar dacă și-a schimbat radical look-ul și are o iubită care-l încurajează din backstage. De-acum pretențiile tuturor sunt mai mari, dar pentru asta trebuie să-i mai convingă pe cei patru ași din juriu și apoi să treacă de celelalte faze eliminatorii ale talent-show-ului.

Delia s-a bucurat atunci când l-a revăzut, iar replica sa a fost una pentru măsură: „Noi când spunem să vă întoarceți, nu glumim, nu vorbim prostii. O să avem mari surprize cu voi”, a spus frumoasa jurată.

Pe scenă, lucrurile au stat așa cum toată lumea se aștepta. Adică aproape perfect, însă la vot lucrurile se pot schimba.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI