XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Simion, ce ne-ai făcut?! Poate tu nu vrei, dar noi ne-am îndrăgostit!

 
+3 click pentru
galerie

Simion Caragia nu este pentru prima oară la ”X Factor”. Acum 2 ani el a ajuns până în Bootcamp, tot cu Delia ca antrenor. Anul acesta nu are emoții, este convins că va fi suficient de bun pentru a trece mai departe în concurs.

„Faptul că am mai trăit experiența Bootcamp-ului poate fi un avantaj. Tot la Delia am picat, care erau șansele? Față de acum doi ani, sunt mai încrezător. M-am pregătit.”

Simion urcă pe scena ”X Factor” cu mai puține emoții ca data trecută. Este convins că s-a pregătit suficient, iar acum va fi pregătit pentru întâlnirea cu juriul.

Curajul lui a fost la limita nebuniei! A ales o piesă grea, dar care i s-a potrivit ca o mănușă. Delia are misiune grea în această seară.

 Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI