Antena Căutare

Fetele din trupa Stardust ne-au dat toate motivele să le iubim! Momentul lor, dedicat celei care a pierdut lupta cu o boală cumplită

Stardust este primul grup al serii! Fetele sunt pline de viață și de magie, așa cum le spune și numele! Îi vor da ele pe spate pe jurații „X Factor”?

Stardust este primul grup al serii! Fetele sunt pline de viață și de magie, așa cum le spune și numele! Îi vor da ele pe spate pe jurații „X Factor”?

Sandra Stănilă și Cătălina Neacșu sunt tinere, sunt din Brașov și sunt puse pe cântat! Cele două se știu de trei ani, iar ideea grupului este una relativ nouă. Oare cum se completează fetele?

Muzica este o formă de terapie pentru fete. Una dintre ele și-a pierdut cea mai iubită persoană, mama, în fața cancerului.

Au venit la „X Factor” pline de speranță, iar momentul artistic l-au dedicat celei care nu poate fi acolo șă își încurajeze fiica.

Fetelor, ne plecăm în fața voastră!

Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

„Sway With Me”, pe scena X Factor! Ahmed, am dansa oricând cu tine!... Tatiana Levodanscaia ne-a cântat ”Toxic”! Frumoasa moldoveancă a declanșat o furtună de emoții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x