Antena Căutare

Vlad Andrieș este rapper și...ciocolatier! „De la atâta poftă mi-au căzut dinții din gură”

Vlad Andrieș este, cu siguranță, primul ciocolatier care a urcat pe scena X Factor! El a venit cu o surpriză dulce, dulce, pentru jurații emisiunii!

Vlad Andrieș este, cu siguranță, primul ciocolatier care a urcat pe scena X Factor! El a venit cu o surpriză dulce, dulce, pentru jurații emisiunii!

„Rapperi, în general, sunt băieți răi. Istoria mea nu a fost chiar așa. La început, am scris poezii de dragoste.”

Vlad este absolvent al Facultății de Litere și spune că a trăit toată viața printre femei.

Lipsa motivației este, spune el, motivul pentru care nu a reușit să se afirme în industria muzicală, dar, odată cu X Factor, speră ca situația să se schimbe.

Cum a devenit ciocolatier ne-a povestit în versurile piesei pe care a interpretat-o pe scenă. Vă dăm o mostră: „Declarat iubitor de ciocolată, dar nu aș fi crezut că o s-ajung să o produc vreodată!....De la atâta poftă, mi-au căzut dinții din gură”

Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

The doctor is in! Adam Maria Cătălina a cântat ”Who's Loving You” și ne-a făcut curioși! Ea pe cine iubește?... Simona a venit, a cântat și ne-a lăsat mască! „Atunci când cânt, simt un curcubeu în interior”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x