Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce gafă a făcut Lucica Susanu, în a treia probă din semifinală. Ce gest a făcut Raisa

Când a treia probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 a ajuns la final, Lucica Susanu și-a dat seama ce gafă a făcut. Raisa a reacționat într-un mod neașteptat.

Colaj cu Lucica Susanu în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 Galerie
Când a treia probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 a ajuns la final, Lucica Susanu și-a dat seama ce gafă a făcut | Antena 1

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, din 14 mai 2024, atunci când concurenții au ajuns la a treia și ultima probă de gătit, aceștia au fost puși să gătească un signature dish.

Fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai pun, căci miza e una uriașă. La finalul probei, Lucica Susanu și-a dat seama ce gafă a făcut, iar Raisa a avut o reacție neașteptată.

Ce gafă a făcut Lucica Susanu, în a treia probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024

În a treia probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, concurenții au avut de pregătit un signature dish.

„Dragilor, a venit și acest moment! Ultima probă a semifinalei sezonului 13. Știți ce urmează, nu e niciun secret. Nu e niciun secret această probă. Chefii jurizează, voi faceți câte două farfurii, iar proba se numește signature dish”, a zis Irina Fodor.

„Aveam în minte un desert, voiam să fac ceva deosebit astăzi și m-am bucurat enorm că pot să arăt ceva ce îmi doream de mult”, a zis Lucica Susanu.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre ei

„M-am gândit să fac un mousse de ciocolată cu cafea, un blat umed de ciocolată și cremă de praline. L-am mai făcut, știu că e foarte bun. Am zis că pe acesta îl fac, fiindcă nu l-am mai făcut niciodată până acum, în niciun battle.

Emoțiile și-au spus cuvântul și unii dintre concurenți au făcut greșeli pe care le-au realizat prea târziu. A fost și cazul Lucicăi Susanu, care a avut probleme cu desertul.

„Când m-am dus să le iau din formă nu ieșeau din formă. Mi-am dat seama că abatitorul e la -18 grade și trebuia să fie la -30. Nu am verificat, greșeala mea. Am muncit ca nebuna și am pus de la început, ca să am timp. La jumătatea de probă aveam tot în congelator…”, a plâns concurenta, supărată că nu i-a ieșit ce și-a dorit.

Raisa a mers la ea s-o consoleze,

„M-am dus la ea, că îmi era milă. Știu ce înseamnă când pui farfuria așa”, a zis Raisa.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a făcut Alexandra Veber, când s-a terminat a doua probă de gătit din semifin... Chef Richard Abou Zaki a primit din nou steaua Michelin pentru restaurantul său. Care a fost reacția juratului Chefi la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x