Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare. Ce a zis Orlando

Chef Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată atunci când și-a văzut mama în platou, la degustarea farfuriilor din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Pentru fiul lui Orlando Zaharia a fost prima apariție televizată, iar Alexandru Sautner nu se aștepta să își vadă soția.

Colaj cu chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și membrii familiei la Chefi la cuțite Galerie
Chef Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată atunci când și-a văzut mama în platou, la degustarea farfuriilor din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Nu doar semifinaliștii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 au avut parte de surprize și momente emoționante, ci și Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki. Nu mică a fost surpriza acestora atunci când au văzut cine face jurizarea primei probe din semifinală.

Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare, în semifinală. Cum arată fiul lui Orlando Zaharia și ce a zis Alexandru Sautner despre soția lui, la Chefi la cuțite sezonul 13

Ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a început în forță pentru cei nouă concurenți ajunși în semifinală, căci Irina Fodor a pregătit numeroase mesaje emoționante tranasmise de rudele și prietenii celor care aspiră la un loc în finală. Surpriza a fost și mai mare atunci când fiecare semifinalist a aflat cu cine gătește, dar și care este tema probei, în ediția 25 din 14 mai 2024.

După ce au stabilit ce preparat și ce vin aleg la proba de pairing, concurenții s-au apucat de gătit și, timp de șaizeci de minute, au încercat să obțină un preparat cât mai gustos. Apoi, farfuriile au fost trimise la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Cum a apărut Irina Fodor

„O să faceți patru farfurii. Degustătorii sunt apropiați ai chefilor: copii, soții, mame. Țineți cont că și chefii vor degusta farfuriile”, a zis Irina Fodor.

Chef Richard Abou Zaki a fost mai mult decât uimit atunci când și-a văzut mama în platou.

„A fost ceva senzațional, nu mă așteptam s-o văd pe mama acolo! Chiar nu mă așteptam! Eram emoțioant”, a zis Richard, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13.

Un moment cu adevărat a fost când aceasta a spus despre fiul ei că mereu se emoționează atunci când vorbește despre el și că îl consider „viața ei”.

„Nu îmi vine să cred, e ceva inimaginabil! Sunt bucuros!”, a mai zis acesta, extrem de emoționat.

În platou a fost prezent și Andreas, fiul lui Orlando Zaharia, care a „marcat” astfel o primă apariția televizată.

„Fiul meu știu cât este de pretențios la mâncare, că așa l-am crescut”, a zis Orlando Zaharia.

Un detaliu observat de mulți a fost asemănarea izbitoare dintre el și fiul său.

„Ana, fina mea!”, a exclamat Ștefan Popescu încântat.

„Uite-o pe a mea! Apare nevastă-mea! Păi, Flavia, n-ai zis că ai treabă azi, că ești la dentist?!”, a exclamat Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cu cine vor găti semifinaliștii și care este prima probă anunțată de Irina Fodo... Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a făcut Alexandra Veber, când s-a terminat a doua probă de gătit din semifin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x