Antena Căutare

Cum arată soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mândrește cu o familie superbă

Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numără printre concurenții din echipa galbenă care au ajuns în semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. Deși a vorbit des despre soțul și cei patru copii ai săi, puțini știu cum arată aceștia. Iată ce familie frumoasă are semifinalista lui chef Alexandru Sautner.

Colaj cu Raisa la Chefi la cuțite Galerie
Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numără printre concurenții din echipa galbenă care au ajuns în semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite | Antena 1

Nicoleta Sima, cunoscută și pe numele de Raisa, este o mămică împlinită și o soție foarte fericită. Semifinalista lui chef Alexandru Sautner se mândrește ori de câte ori are ocazia cu familia minunată pe care o are.

Încă din preselecțiile sezonului 13 Chefi la cuțite, tânăra le-a povestit juraților despre cei patru copii pe care îi are. Mai mult, Raisa le-a dezvăluit chefilor că gătește zilnic pentru minunățiile din viața ei.

Concurenta show-ului culinar s-a făcut remarcată din prima clipă cu preparatele sale tradiționale și pline de savoare. În bootcamp, chef Alexandru Sautner și-a dat seama de abilitățile pe care Nicoleta Sima le are în bucătărie. Așadar, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit tunica galbenă.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din sezonul 13. Ce a urmat

De-a lungul competiției, Raisa a demonstrat tuturor că locul ei este în semifinala emisiunii. Mâncarea ei cu gust a fost apreciată de mulți degustători. Până și chefii au rămas impresionați de farfuriile pe care concurenta le-a realizat cu pasiune.

În ediția 25 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 14 mai 2024, semifinalista din echipa galbenă a trăit o surpriză de proporții uriașe. Tânăra a primit mesaje emoționante de la cei patru copii, dar și de la bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Cum a reacționat Raisa când și-a făcut cei patru copii și soțul în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13

Nicoleta Sima a trecut prin emoții de nedescris chiar înainte de semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Aceasta și-a stăpânit cu greu lacrimile atunci când pe ecranul din platou au apărut cei patru copii ai săi și soțul.

Puțini sunt cei care știu că semifinalista lui chef Alexandru Sautner are doi băieți și două fete care îi seamănă foarte bine. Cei patru și-au încurajat mama printr-un mesaj de-a dreptul copleșitor.

„Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi! Mămica noastră, eroina noastră! Te pupăm și te iubim!”, i-au spus micuții cu emoții în glas.

„Deci nu mă mai puteam concentra să aud ce spun. Rosteau toți în același timp, cred că au învățat ca pe poezie ce aveau de spus. Atunci am răbufnit, mi-e dor de ei! Nu mă așteptam, mi-au dat foarte mare putere. Acum că i-am văzut pe ei mă simt mai bine, am încredere în mine”, a fost reacția Raisei.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce concurentă a obținut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriașă

Surprizele nu s-au oprit pentru Nicoleta Sima în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Aceasta a rămas mască la aflarea veștii că o să gătească alături de soțul ei la prima probă. Bărbatul a scos la iveală faptul că sunt împreună de 16 ani și se iubesc mai mult pe zi ce trece.

De asemenea, soțul Raisei a mai dezvăluit că aceasta a învățat să gătească de la mama lui: „Știa să facă doar cartofi prăjiți când am luat-o”.

Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13 se vede miercuri, 15 mai 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre e... Cum arată sora mai mare a Alexandrei Veber. Cele două seamănă foarte mult. Ce detaliu trist s-a aflat despre semifinalis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x