Antena Căutare

Orlando Zaharia a făcut spectacol în ultimul battle cu un signature dish de senzație, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a gătit 

Ultimul battle de la Chefi la cuțite i-a provocat pe chefi să pregătească un signature dish, iar victoria i-a aparținut lui Orlando Zaharia, care a avut curajul să parieze pe un preparat dificil, dar extrem de savuros.

colaj foto cu orlando zaharia si echipa verde la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Echipa verde turcoaz a câștigat ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

În al zecelea și ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia a obținut o victorie importantă și toată echipa lui, formată din trei concurenți, a ajuns în semifinală. La proba de signature dish, juratul a făcut senzație cu rețeta aleasă.

Orlando Zaharia a făcut spectacol cu un signature dish de senzație, în ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a gătit

Ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024 a adus o victorie de zile mari pentru chef Orlando Zaharia și echipa verde. Aceștia au fost luați prin surprindere de verdictul final al degustătorilor atunci când speranțele lor să meargă în semifinală erau foarte mici.

Degustătorii au fost membrii staff-ului Federației Române de Fotbal, așa că toți cei trei chefi au încercat să pregătească farfurii cu adevărat spectaculoase.

Citește și: Richard Abou Zaki și-a depășit limitele și a făcut spectacol cu o combinație excentrică de ingrediente în al nouălea battle

Deși toate au fost deosebite, Orlando Zaharia a pariat pe un mușchiuleț de miel și un pomme soufle cu foie gras și ciuperci, iar acest lucru i-a adus o victorie detașată, dar și un bilet către semifinală pentru concurenții din echipa verde turcoaz.

Deși carnea de miel este destul de dificil de gătit și nu toți o preferă, juratul a riscat și a „marcat” o victorie savuroasă.

Casa Pariurilor încurajează chefii și concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au avut numai de câștigat atât la probele pe echipe, cât și la probele individuale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Marea Finală Chefi la cuțite: cursa fantastică pentru trofeul sezonului 13, diseară, la Antena 1. Ce urmează... Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Trei concurenți se vor întrece pentru Marele Premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x