Antena Căutare

Alexia și Aris Eram vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1

Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a și vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

colaj alexia si aris eram Galerie
În ediția de astăzi, alături de Andrei Aradits vor fi frații Eram, Alexia și Aris, care au făcut o echipă extraordinară în cadrul quiz show-ului | A1

În ediția de astăzi, alături de Andrei Aradits vor fi frații Eram, Alexia și Aris, care au făcut o echipă extraordinară în cadrul quiz show-ului: ,,M-am simțit foarte bine la filmări, unde am trăit, din nou, emoțiile din școală, când profesorii mă scoteau la tablă, iar eu trebuia să dau răspunsul corect.

Alexia și Aris Eram, în platoul emisiunii Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?

Experiența a fost cu atât mai interesantă, cu cât am participat alături de fratele meu și, ca de fiecare dată, am făcut o echipă extraordinară!”, a mărturisit Alexia.

Citește și: Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Sezonul 2, 6 mai 2024. Oana Radu și Jean de la Craiova au câștigat 25.000 de lei pentru visul lui Radu!

Și pentru Aris, participarea la emisiune a fost una extrem de interesantă și, totodată, emoționantă: ,,Elevii au fost foarte simpatici, cu o energie debordantă și ne-au ajutat să luptăm pentru o cauză bună!”

Cum s-au descurcat cei doi în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 18.00, într-o ediție specială, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Sezonul 2, 3 mai 2024. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au câștigat 15.000 de lei pentru Anelise!

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în cadrul quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x