Antena Căutare

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”

Magicianul Robert Tudor vrea să-și împărtășească talentele cu publicul. Acesta are o viziune apare în legătură cu alegerile electorale.

colaj magicianul robert tudor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

În această ediție cu totul specială a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu crede că intenția contează. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Magicianul Robert Tudor are un mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”

În acest an electoral, ies la iveală unele părți ascunse din timpul alegerilor. Magicianul Robert Tudor este de părere că dacă nu este de furat, nimeni nu se bagă într-o campanie electorală.

„Am venit să împărtășesc din trăirile pe care le-am avut eu cu oamenii din jurul meu, cu parlamentarii”, mărturisește magicianul Robert Tudor înainte de a urca pe scenă.

„Furați cât încă se mai poate fura în țara asta”, le transmite el românilor. „De ce alții să fure și alții să nu fure?”

„Aici vin eu, să-i învăț pe oamenii ăștia cum să fure, pentru că sunt as în acest domeniu”, susține el.

„O să votez acum cu Natanticu. Nu ne putem vindeca de gradul ăsta de rudenie, că e rudă cu noi”, argumentează magicianul Robert Tudor alegerea făcută. „Fac o poză să-i trimit lui Natanticu să-mi dea banii pe vot.”

Robert Tudor nu intră pe scenă cu mâna goală, acesta are două găleți cu mită: „Nu mai aplaudați că am o vorbă cu voi. V-am adus aici mălai, v-am adus ulei (...) Ce vă deranjează, bă, că politicienii fură? (...) Atât timp cât mai e de furat în țara asta, e clar că nu și-au făcut treaba cum trebuie.”

„Puneți mâna și furați”, îi îndeamnă el. „Avem o identitate națională. Vreți să o pierdem și p-asta?”

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Diana Ionescu are ceva de spus la adresa bărbaților. Bordea: „Nu s-a râs, mai mult s-a gândit”

„Eu când m-am dus la Madrid și l-am prins pe ăla cu mâna-n buzunarul meu am avut o mândrie fantastică”, relatează magicianul. „Pe mine nu m-a deranjat că m-a furat, pe mine m-a deranjat că l-am prins. Păi ori suntem profesioniști, ori nu mai suntem.”

„Fură și dă-te la o parte. Lasă și pe altul să fure”, mai spune el.

„Dacă tot nu putem să transformăm România într-o țară ca afară, o furăm pe bucăți și o ducem noi”, găsește Robert soluția.

„Poporul român nu se trage din Traian și Decebal. Se trage din Iuda”, este de părere magicianul. „Ori furi, ori ți-o furi!”

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Pentru Dorin Daniel mariajul e o glumă. Delia: „S-a pupat cu Lizi? (...) Votez cu sufletul”

Robert Tudor a pregătit și un număr de magie prin care să îi învețe pe români cum să fure.

„Asta-i România, băi. Se destramă, dar tot mai merge”, spune el surescitat, după ce are loc un ”accident” pe scenă.

„Minciuna are picioare mai puține”, spune Cheloo.

„Să furați cu ambele mâini”, le spune magicianul juraților.

Robert Tudor l-a încuiat pe Cheloo cu un număr de magie.

„Cum ești tu așa de talentat?!” întreabă Delia.

„Aplauze pentru cel mai tare scamator pe care l-am avut”, cere Cheloo la finalul numărului.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Vlad Panțuroiu, roast microbist. Cum îl cucerește pe Cosmin Natanticu

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x