Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Momentul în care Albert cade pe masă la petrecere. Ce reacții au fost după ce distracția s-a oprit

Albert a distrus „decorul” la petrecerea de sâmbătă. Tot ce se afla pe masa pe care a dărâmat-o s-a împrăștiat pe podea.

colaj cu Albert la petrecerea Mireasa Galerie
Momentul în care Albert cade pe masă la petrecere | Antena 1

Petrecerea s-a oprit după ce Albert a distrus decorul și Maria și Ștefan au „fentat” lavalierele și camerele. Albert a dansat pe bancă, s-a dezechilibrat și a răsturnat masa. Valentin a râs în hohote când a văzut situația, însă fetele nu au fost fericite când au văzut ce trebuie să strângă.

Delia a fost supărată când a văzut că Albert nu ajută la curățenie și a mers în casa băieților și a aruncat alune pe jos. Liviu a strâns alunele și a calmat-o pe iubita lui, spunându-i că nu e bine să răspundă la rău cu rău. Simona Gherghe l-a felicitat pe fiul doamnei Viorica pentru cum a procedat, făcând-o pe Delia să înțeleagă că nu a făcut un gest potrivit.

Albert a spus că nu a participat la curățenie pentru că nu știa dacă are voie. După insistențe, Albert a mers să măture.

Ce a spus Albert despre incidentul de la petrecerea din casa Mireasa

Delia i-a spus doamnei Mariana să nu curețe în locul fiului său, pentru că așa el nu va învăța niciodată cum trebuie să se comporte.

„A plecat puțin banca. Nu mi-am dat seama atunci. Dansam puțin și a plecat puțin banca. S-au închis ușile și trebuia să plecăm. Doar ce am atins masa și s-a dus cu totul. Eu aș fi venit să fac, dar s-au închis ușile. Când am văzut că s epoate să intre am venit să mătur. Am greșit, măcar am venit să dau cu mătura”, a spus Albert în emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjată de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasă pe fosta”... Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravidă. Soția lui Sese va aduce curând pe lume un băiețel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x