Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin că au vorbit prin semne despre el

Cristian a susținut că Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteală celor doi băieți. Imaginile cu discuția inițiată de Cristian au fost difuzate în gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin că au vorbit prin semne despre el | Antena 1

„Vă faceți semne! Vorbiți între voi acolo! Nu e problemă, dacă aveți echipă amândoi! Faceți echipă! Dacă nu sunt camera pe voi, asta nu înseamnă că nu sunteți văzuți. Făceați gesturi. Domnul Albert, te faci că nu știi despre ce vorbești? Vezi că te vezi în geamul ăsta! Semnele se văd! Cât ne mai mințiți pe aici? N-au fost camerele vigilente, dar am fost eu vigilent. Dacă nu era despre mine mă făceam că nu văd, dar era despre mine și am văzut!”, a spus Cristian.

„Am înțeles că nu ne suporți, dar gata! Eu nu am ce să discut cu tine”, a spus Valentin.

„Semnul ăla la cap pe care ți l-a făcut Albert mi-am dat seama că e despre mine”, a spus Cristian.

„Ce vrei, mă? Nu te mai bagă nimeni în seamă și cauți băgare de seamă! Te vezi prea important și nu e cazul”, a spus Albert.

„Caut doar cu bisericuțele, cu cei care sunt împotriva mea și cu cei care s bucură de supărările altora”, a spus Cristian.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cum a reacționat mama Antoniei după scandalul dintre Cristian și Valentin. Ce „i-a plăcut” doamnei Roxana

Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin de încălcarea regulamentului casei Mireasa: „Vă faceți semne!”. Ce a susținut iubitul Antoniei în live și cum au răspuns cei doi

„Și-au făcut semne despre ce s-a întâmplat, cu reacția pe care am avut-o eu, bucurându-se și interacționând fără să fie auziți. Își făceau semne că <<E bine! Bravo!>>”, a spus Cristian în gala live.

„Tu i-ai spus Antoniei că sunt doi în casă pe care îi urăști din tot sufletul tău”, a spus Valentin.

„Nu mai încerca să te scoți! Asumă-ți și lasă-mă în pace! Dacă eu mă așez pe canapea și îmi așez haina și tu crezi că e despre tine, te crezi prea important”, a spus Albert.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În ce ipostază neașteptată a apărut Leo de la Mireasa pe Instagram, după o perioadă în care nu s-a afișat. Cum s-a pozat... Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x