Antena Căutare

Un tânăr a aflat la 12 zile de la nuntă că soția lui era de fapt bărbat. Ce plan ascuns avea escrocul

Tânărul a crezut că și-a găsit marea iubire, însă lucrurile nu au stat exact așa cum a plănuit. Iată cum a fost prins bărbatul care s-a deghizat în femeie!

Miri în cadrul ceremoniei Galerie
Un tânăr a aflat la 12 zile de la nuntă că soția lui era de fapt bărbat. | Shutterstock.com

Un tânăr din Indonezia a trăit o experiență de neuitat după ce un bărbat deghizat în femeie s-a căsătorit cu el cu un scop bine ascuns.

Originar din Indonezia, tânărul nu s-ar fi gândit niciodată că va putea fi ținta unei astfel de escrocherii, fiind de-a dreptul surprins de tot ce i s-a întâmplat.

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Iată cum și-a dat seama că soția lui era de fapt un bărbat!

Cum a aflat că soția lui era de fapt bărbat

Inițial, cei doi s-au cunoscut pe internet, acolo unde o bună perioadă de timp au vorbit fără să se vadă, până când au decis să se întâlnească, scrie presa indoneziană, citată de La Vanguardia.

După ce s-au întâlnit, tânărul identificat cu inițiale numelui său: AK s-ar fi îndrăgostit iremediabil de cel care avea să îl păcălească imediat după nuntă cu privire la sexul lui real. AK nu și-ar fi dat seama că i-ar fi putut fi ascuns ceva, cu toate că a observat un comportament mai ciudat în privința escrocului.

În vârstă de 26 de ani, tânărul a crezut că și-a găsit marea iubire, însă lucrurile nu au stat exact așa cum a plănuit, la 12 zile distanță de la nuntă aflând că un bărbat se deghizase în „femeia” care îi devenise „soție”.

Escrocul s-ar fi prezentat sub numele de Adinda Kanza Azzahra și purta întotdeauna un văl islamic pentru a-și ascunde trăsăturile feței. AK nu a băgat în seamă acest aspect, dorind doar să se căsătorească cât mai repede cu „femeia” visurilor sale.

Îndrăgostit de „cea” pe care o credea jumătatea sa, tânărul nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie pe Adinda, care a acceptat cu o singură condiție, și anume, de a face doar ceremonia religioasă, nu și civilă. Escrocul a invocat faptul că mama sa murise, iar de tatăl său nu ar fi știut nimic, motive care ar fi dus la apariția unor eventuale probleme cu documentele necesare.

Citește și: Nunta faraonică care a blocat o localitate din Teleorman! Oamenii au scos covoarele roșii pe trotuare, iar acum sunt buni de plată

AK a acceptat condiția, iar după ce nunta a avut loc, tânărul a observat că „soția” sa încă eschivează să renunțe la vălul islamic și să treacă la un alt nivel al relației.

Faptul că Adinda nu își dorea nici să socializeze cu familia lui AK, i-a dat multe de gândit tânărului, care, ulterior s-a sfătuit cu rudele care i-au spus clar că există ceva la mijloc.

Tot rudele au fost cele care s-au informat despre „mireasă”, aflând că tatăl său locuia într-o localitate din apropiere. Ulterior, AK și familia a aflat că soția sa era de fapt un bărbat care voia să îi ia banii și să dispară cât mai repede.

Tânărul a mers direct la poliție, acolo unde Adinda a recunoscut care a fost planul de la bun început.

„De fiecare dată când ESH (escrocul) a cerut bani, i-a primit. Acum, făptuitorul a fost pus sub acuzare în temeiul articolului 378 din Codul penal și riscă să petreacă până la patru ani după gratii”, a fost declarația pe care a făcut-o un purtător de cuvânt al poliției pentru presa indoneziană.

Din fotografiile de la nuntă se vede că arată ca o femeie, iar vocea este subțire, ca a unei femei”, a mai spus șeful Unității de Investigații Criminale a Poliției din Naringgul, Bripka Ridwan Taufik.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: „Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Un bărbat care a câștigat 1,35 miliarde dolari la loto, dat în judecată de familie că nu a împărțit banii cu ei. Ce a ur... O femeie din Suceava și-a depus actele de pensionare, dar nu a lucrat nici măcar o zi la viața ei. Cum a fost gestionată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x