Antena Căutare

Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”

Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă într-un duel nemaivăzut.

colaj foto eliza si zarug la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!” | Antena 1

Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă cu un duel nemaivăzut și o recompensă pe măsură: un loc direct ȋn marea finală. Pe lângă acesta, cele 8 echipe de artiști se vor ȋntrece ȋn transformări care mai de care mai spectaculoase, ȋn lupta pentru un loc ȋn marea finală a show-ului.

Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”

Nu mai puţin de 5 echipe au ajuns la duel, pentru un loc ȋn marea finală a sezonului: Ilona și Ristei, Eliza și Zarug, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu și Barbara și Bella, iar ruleta le-a pregatit un duet de senzaţie – Albano și Romina Power. Lupta va fi una pe măsură, căci echipa câștigătoare ȋși va adjudeca astfel un loc ȋn marea finală a show-ului.

Tot ȋn această ediţie, telespectatorii vor putea urmări și ultima confruntare a echipelor. Rând pe rând, personaje spumoase și extrem de ofertante vor fi aduse pe scena transforming show-ului de cele 8 echipe de artiști. Este și cazul Elizei și al lui Zarug, cărora ruleta le-a atribuit o transformare ȋn cea mai faimoasă blondă din istoria istoria Hollywood-ului și o melodie incredibil de senzuală: Marilyn Monroe - „My Heart Belongs to Daddy”. „Este cea mai faină piesă pe care am avut-o sezonul ăsta și, de departe, cel mai complex moment”, a dezvăluit Eliza, ȋn vreme ce Zarug a completat: „Este sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”. Cum se vor descurca cei doi artiști cu spumoasa transformare, dar și cine va câștiga duelul și ȋși va asigura astfel un loc ȋn marea finală, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x