Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a făcut Alexandra Veber, când s-a terminat a doua probă de gătit din semifinală

Alexandra Veber a făcut un gest neașteptat, chiar când s-a terminat a două probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Lucica Susanu s-a enervat și a răbufnit.

Colaj cu Alexandra Veber și Lucica Susanu în semifinala Chefi la cuțite Galerie
Alexandra Veber a făcut un gest neașteptat, chiar când s-a terminat a două probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Semifinala a adus nu doar emoții uriașe pentru concurenți, ci și anumite situații tensionate. Este și cazul Alexandrei Veber, care a reușit s-o enerveze pe Lucica Susanu chiar când s-a terminat a doua probă de gătit din semifinală, în ediția din 14 mai 2024. Camerele de filmat au surprins tot momentul.

Ce a făcut Alexandra Veber, când s-a terminat a doua probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024. Lucica Susanu a avut o reacție acidă.

Pentru cea de-a doua probă de gătit din semifinală, concurenții au extras un bilet din bolul adus de Irina Fodor, apoi au urmărit cu interes cloșurile de pe bandă.

Foie gras, creveți jumbo, stridii, file de cod alb, coadă de homar, mușchi de vită black angus dry aged, scoici Saint Jacques, trufe negre, caviar beluga imperial, acestea au fost ingredientele pregătite de Irina Fodor pentru a doua probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13.

În ordinea bilețelelor de pe hârtie, concurenții și-au ales ingredientele cu care au gătit. Astfel, Varză a luat caviarul, Andrea a luat fileul de cod, Alexandra a luat mușchiul de vită, Lucica a preferat scoicile Saint Jacques, în timp ce Mihai Dragomir a ales creveții jumbo. Mario a ales trufele, coada de homar a mers la Antonio, Raisa a ales foie gras, așa că Lăcrămioara s-a ales cu stridiile.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre ei

Timp de șaizeci de minute, cei nouă finaliști au încercat să facă tot posibilul pentru a obține un preparat cât mai gustos și prezentabil.

Emoțiile au fost mari, însă miza uriașă i-a făcut pe toți să își depășească limitele și să încerce, pe cât posibil, să pună în farfurii ceva cu totul și cu totul aparte.

Timpul s-a scurs rapid și Irina Fodor a anunțat că proba a doua din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, din ediția 25 din 14 mai 2024, a ajuns la final. Acesta a fost momentul în care Alexandra Veber a făcut un gest ce a stârnit o reacție de revoltă din partea Lucicăi Susanu. Aceasta din urmă a răbufnit și nu și-a mai putut ascunde reacțiile, iar între cele două au ieșit scântei.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Irina Fodor a avut o apariție de senzație! Ce rochie demnă de Hollywood a purtat

„Irina, lasă-mă să-mi fac platingul!”, a cerut Alexandra în ultimele două minute.

„Nu am cum!”, a fost răspunsul prezentatoarei.

„Irina, ajută-mă, te rog! Nu mă lăsa acum!”, a încercat concurenta să mai obțină timp.

Deci cronometrul s-a oprit, concurenta a continuat să pună în farfurii.

Văzând ce se întâmplă, Lucica Susanu s-a enervat din plin: „Dă-o încolo de treabă! Eu stau și mă chinui o grămadă și alții primesc timp extra! Nu mi se pare corect!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare. Ce a zis ... Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce gafă a făcut Lucica Susanu, în a treia probă din semifinală. Ce gest a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x