Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea

Natalia a părăsit competiția Mireasa în Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit să scape de cursa de eliminare, însă s-a clasat pe ultimul loc, așa că a părăsit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea Galerie
Natalia a părăsit competiția Mireasa în Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit să scape de cursa de eliminare, însă s-a clasat pe ultimul loc, așa că a părăsit show-ul matrimonial de la Antena 1. | Antena 1

Când și-a luat ”la revedere” de la foștii colegi de competiție, Natalia a avut zâmbetul pe buze, cu toate că după Gală a tunat și fulgerat la adresa unor concurenți.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia ”la revedere” de la ea

După ce a adus mai multe acuzații și a afirmat că unii concurenți nu merită să rămână la Mireasa, a venit momentul ca Natalia să își ia rămas bun de la cei cu care a împărțit totul în ultimele săptămâni.

Fetele, băieții și mamele de la Mireasa s-au strâns în living pentru a o îmbrățișa pe Natalia și a îi ura numai bine în viață. Când producția a anunțat că este timpul ca fata să se îndrepte spre poartă, cu toții au urmat-o pe terasă.

Singurii care nu și-au luat rămas bun de la Natalia au fost Antonia și Cristian. Nici doamna Daniela nu a mers pe terasă pentru a o aplauda pe tânără, ci a rămas cu ai săi copii.

Cel mai probabil, Antonia și Cristian au refuzat să se apropie de Natalia după ce fata a spus că băiatul nu are ce căuta la Mireasa și că îi va face Antoniei ceea ce i-a făcut și fostei lui iubite, Maria.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Ce a dezvăluit Natalia despre concurenții de la Mireasa

”Dacă eram și eu pentru show sau să mă cert cu toată lumea, cum fac alții. Îmi pare rău că e prietena ta (n.r. Antonia) și zic de iubitul ei, dar ăsta e adevărul, nu pot să mint. Sau de Iuliana. Persoane de genul. Eu am tăcut pentru că nu e treaba mea să mă bag. Asta mă frustrează, că rămân persoane de genul. Păi Iuliana, când a intrat într-o cunoaștere cu Vlad, mi-a zis cred că de minim 5 ori afară ”nu-mi place de el, aoleu nu-mi place de el”. Pe la baie se șușotește, fata asta pe Ionela. (...)

Iuliana care m-a provocat ce am spus eu afară de Ionela pentru că eram în baie și îmi tot șușotea la oglindă. Lucrurile astea se aud. Cristian, în gala trecută, când comenta pe material. Era un material cu Antonia, de dimineață, și vorbea cu doamna Mariana. Antonia, că așa îi e firea, să nu se vadă în material de dimineață. Atunci zice Cristian, că eram lângă el și am auzit, a zis că asta vor ăștia să facă, să-ți scoată asta în evidență. După, când a întrebat doamna Simona ce a șușotit, a zis că îi șușotea ”liniștește-te”. O să facă cu Antonia cum a făcut cu Maria de la cealaltă emisiune”, a zis Natalia, foarte supărată.

Fosta concurentă și-a continuat tirada de acuzații în timp ce își strângea lucrurile.

”Nu mă provocați de Ionela. Tututor ne-a zis că vrea să plece și acum o săptămână zicea că dacă nu e Albert, nu vrea pe niciunul. E vorba de falsitate. Păi acum zice că nu mai vrea pe nimeni, doar pe Albert, acum că vrea să intre un alt băiat”, a mai zis Natalia și despre Ionela.

Ulterior a revenit la Cristian: ”Chiar sper să se dea materialul ăla. Păi dacă emisiunea asta e împotriva tuturor, de ce ai chemat-o înapoi. De ce nu ai iubit-o afară?”

În acel moment, în dormitor a urcat Antonia, care i-a cerut socoteală pentru lucrurile pe care le spune despre ea și iubitul ei.

”Îmi pare rău că a rămas iubitul ei, nu își merită locul. Cum a făcut cu fosta lui iubită, așa o să facă și cu tine. A câștigat premiul, baftă”, a răspuns Natalia.

Mireasa sezonul 9. Ștefania Păduraru, către Cristian: ”O tratezi pe Antonia ca pe un copil față de care nu ai respect”... Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Antonia și Cristian, probleme de comunicare. “Tu le duci pe-ale tale, eu le duc pe-ale mel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x