Antena Căutare

Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți

Tânăra de 24 de ani a fost cea care a relatat întâmplarea în mediul online, iar povestea a făcut imediat înconjurul internetului. Iată despre ce este vorba!

Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți Galerie
Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți | Shutterstock

Deși începe ca o poveste amuzantă, situația nu s-a sfârșit deloc bine. Femeia a reușit să își enerveze la culme partenerul de viață cu un simplu gest făcut într-o clipă de neatenție. Iată gestul strigător la cer făcut de tânără cu urna în care se afla cenușa răposatei!

Citește și: O femeie s-a trezit la propria înmormântare. A bătut în sicriu în timpul priveghiului, dar a murit o săptămână mai târziu | Video

Gestul făcut de o tânără cu cenușa bunicii soțului ei

Tânăra în vârstă de 24 de ani spune că și-a dorit să redecoreze locuința unde stă cu soțul ei, însă o clipă de neatenție a costat-o scump, notează Cancan. În doar o singură zi, femeia a întors casa pe dos și a schimbat piese de mobilier pentru ca totul să devină confortabil.

Tânăra soție a decis să scape de lucrurile care nu se potriveau, în opinia ei, printre care și urna cu cenușa bunicii partenerului ei. Răposata fusese incinerată, iar cenușa acesteia a fost depusă într-un recipient care nu era prea frumos și nu se integra cu aspectul locuinței, mai relatează sursa citată mai sus.

Așa că, tânăra a aruncat borcanul cu pricina fără stea prea mult pe gânduri, dar și fără să verifice ce se află în interior.

Soțul a încremenit când a văzut ce a făcut partenera de viață cu cenușa bunicii sale

Când soțul s-a întors acasă a avut un șoc. Acesta nu doar că a văzut locuința complet schimbată, dar nu a mai găsit urna cu cenușa bunicii sale. Bărbatul și-a întrebat partenera de viață unde se află borcanul respectiv, iar răspunsul ei l-a lăsat mut.

Bărbatul a încremenit când a aflat ce gest revoltător a făcut propria soție. După ce i-a reproșat că trebuia să fie mai atentă atunci când aruncă la gunoi lucrurile din casă, a urmat un scandal în toată regula între cei doi.

La rândul ei, femeia a ținut să îl învinovățească pe el, pe motiv că nu i-a spus ce se află în borcanul cu pricina. Ulterior, postarea tinerei, vizualizată de cei de la Cancan, a stârnit amuzamentul, dar și numeroase ironii în mediul online.

O femeie a crezut că a salvat un câine de pe marginea drumului, dar apropiații i-au spus că e o vulpe. Ce cretură era, d... Cazul rar al "gemenilor-păianjen", uniți în zona bazinului. Bebelușii împart același organ genital și au împre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x