Antena Căutare

"2k1 s-a împreunat cu Acces Direct și a ieșit un cuplu frumos". Robert Popescu, DEZVĂLUIRE BOMBĂ, în direct: "Este o fată superbă, cu ochi patrunzători, care m-a terminat"

A încercat să se abţină, a amânat momentul, însă nu a mai rezistat. Robert Popescu i-a dat palpitaţii Mirelei Boureanu Vaida: "Pă să nu-mi spui tu mie nimic? (...) 2k1 s-a împreunat cu Acces Direct și a ieșit un cuplu frumos". Ce turnură au luat lucrurile?

A încercat să se abţină, a amânat momentul, însă nu a mai rezistat. Robert Popescu i-a dat palpitaţii Mirelei Boureanu Vaida: "Păi, să nu-mi spui tu mie nimic? (...) 2k1 s-a împreunat cu Acces Direct și a ieșit un cuplu frumos". Ce turnură au luat lucrurile? Urmăriți galeria video de mai sus.

Casandra, în lacrimi! Concurenta de la 2k1 a fost greu încercată de viață, pe vremea când era doar un copil: "Părin... Moment emoționant la 2k1! O concurentă a fost cerută de soție, în direct, de băiețelul și iubitul ei: "Mami, vrei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x