Antena Căutare

De la 1 la 10, cât de romantică i s-a părut soţiei cererea în căsătorie făcută de actualul soţ? Cornelia Catanga: "Se putea şi mai bine! Am refuzat trei inele de logodnă!"

Provocată de întrebarea „De la 1 la 10, cât de romantică i s-a părut soţiei cererea în căsătorie făcută de actualul soţ?”, Cornelia Catanga va da un răspuns care a stârnit hohote de râs în platoul „2k1”:

Provocată de întrebarea „De la 1 la 10, cât de romantică i s-a părut soţiei cererea în căsătorie făcută de actualul soţ?”, Cornelia Catanga va da un răspuns care a stârnit hohote de râs în platoul „2k1”: Se putea şi mai bine! Am refuzat trei inele de logodnă!”, a declarat îndrăgita cântăreaţă, mărturisind totodată că soţul său nu i-a prea făcut surprize romantice.

Sfaturi de cuplu de la Cornelia Catanga! Mirela Vaida, numai ochi și urechi: "Ce să fac să mă ierte soțul când lips... "M-a cerut de soţie în faţa Casei Poporului". Concurenții de la 2k1, povești de dragoste inedite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x