Antena Căutare

Mirela Vaida, rețete de înfrumusețare: de la scrubul cu zaț de cafea și sare de mare la masca cu miere și gălbenuș de ou

Mirela Vaida a revenit cu forțe proaspete și este mai fericită ca niciodată. articolul continua dupa recomandari Ce s-a ales de paradisul de la Mărțișor, locul pe care Arghezi îl numea „ACASĂ”. Poetul e îngropat în curtea casei, alături de dragostea lui, de Mitzura și de câinele Zdreanță Are doi copii frumoși, un soț care o iubește și să nu uităm că este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi.

Deși e mamă a doi copilași, Mirela Vaida are un aer adolescentin și arată extraordinar de bine.

Vedeta a revenit cu forțe proaspete în televiziune și este mai fericită ca niciodată. Dar oare ce face pentru a se menține tânără și frumoasă? Timp de sală, nu are, dar are grijă de ea cu ajutorul rețetelor tradiționale. Apelează la scrun cu zaț de cafea sau sare de mare și la masca cu miere și gălbenuș de ou.

Întrebările intime le dau emoții concurenților! Emilia, de față cu partenerul, la tv:"La mine, fiind micuță, totul ... La fel de vulcanică în cuplu ca și pe scenă! Daniela Gyorfi l-a ameninţat pe George Tal! „Mirela, dă-mi un par!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x