Antena Căutare

Fiica lui Marius Lăcătuș, personaj în serialul Adela. Cât de frumoasă e Dominique

Dominique Lăcătuș, fiica legendarului Marius Lăcătuș, își face debutul în cinematografie.

dominique lacatus
Fiica lui Marius Lăcătuș, personaj în serialul Adela. Cât de frumoasă e Dominique

Frumoasa Dominique a studiat filmul la Madrid și s-a întors în România pentru a debuta pe micile ecrane. Ea va face parte din distribuția grandiosului serial Adela ce va începe în curând la Antena 1.

În pauza dintre filmări, Dominique a mărturisit că iubește actoria încă de când era mica, iar părinții ei au susținut-o mereu să facă ceea ce îi place. Ea recunoaște că a cochetat și cu lumea sportului, doar că nu a atras-o.

Absolventa Facultății de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique a început să apară în scurtmetraje de la o vârstă fragedă. Serialul Adela este primul ei proiect mare și se bucură că va face parte din distribuția acestui grandios proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe micile ecrane, Dominque se va transforma în Tania, o secretară cu temperament puternic, care știe ce își dorește. Tania este o fată ambițioasă și stăpână pe sine. Tatăl său, Marius Lăcătuș a declarat că acest rol i se potrivește mănușă fiicei sale, fiind foarte mândru de ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x