Antena Căutare

Doina Teodoru, despre marea fobie peste care a reușit să treacă la America Express. De ce îi era cel mai frică înainte de aventură

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut un parcurs demn de lăudat în cadrul competiției America Express - Drumul Aurului. Cei doi au ajuns până în semifinală și au arătat că împreună pot trece peste orice obstacol.

Doina Teodoru, cu o rochie neagră și părul strâns coc Galerie
Doina Teodoru, despre marea fobie peste care a reușit să treacă la America Express. De ce îi era cel mai frică înainte de aventură | Xtra Night Show/Antena 1

Doina Teodoru a oferit un interviu exclusiv la Xtra Night Show în care a vorbit despre parcursul pe care l-a avut la America Express alături de iubitul său, Cătălin Scărlătescu, dar și despre marea fobie peste care a trecut de când s-a întors din aventura vieții sale. Iată ce declarații a făcut actrița în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos!

Citește și: Cum își împart Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu finanțele. Cei doi iubiți formează un cuplu modern

Peste ce mare fobie a reușit să treacă Doina Teodoru, după participarea la America Express

Doina Teodoru a fost întrebată de către prezentatorul Dan Capatos cum sunt ea și Cătălin Scărlătescu după aventura America Express. Actrița a glumit și a răspuns că experiența i-a liniștit de tot. Totuși, iubita lui Cătălin Scărlătescu încă se mai gândește cu nostalgie la această aventură:

„Foarte liniștiți, ne-am liniștit de tot! Eu încă mă mai gândesc cu nostalgie la aventura asta, mi-a plăcut tare mult. A fost greu, într-adevăr, au fost multe momente de tensiune, dar nu mi s-a părut nimic ieșit din comun, ceva să mă facă să zic: <<Gata, până aici!>>.”, a declarat vedeta la Xtra Night Show.

Întrebată dacă experiența America Express a ajutat-o să treacă peste vreo frică, Doina Teodoru a răspuns afirmativ. Aceasta a precizat că avea o mare fobie de insecte, însă probele din timpul emisiunii au ajutat-o să o depășească:

„Eu aveam o mare, mare fobie de tot ce înseamnă insecte, chestii mici și imprevizibile. Tocmai am fost pusă în situația aia că a trebuit să stau pe un scaun și au dat drumul la tot felul de animale pe noi. Ăla a fost un exercițiu...”, a mai adăugat ea la Xtra Night Show.

De ce îi era frică lui Cătălin Scărlătescu înainte de a pleca în America Express

Doina Teodoru a dezvăluit și ce frică avea Cătălin Scărlătescu înainte să plece în America Express. Iubita sa a povestit că celebrul chef se confrunta cu probleme la genunchi și avea teama că va fi nevoit să plece mult mai repede din aventură din această cauză:

„Cătălin avea niște dureri foarte mari de genunchi când am plecat și era speriat că se va întâmpla ceva acolo, dar mergând foarte mult, alergând a mai dat câteva kilograme jos și nu a mai simțit nimic.”, a mărturisit actrița la Xtra Night Show.

Citește și: Doina Teodoru, urare emoționantă pentru aniversarea lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit despre începutul relației lor

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 3. Marius Damian a dezvăluit ce a descoperit în Americ... Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 4. Imagini inedite cu Romică Țociu și fiul său. Cum au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x