Antena Căutare

America Express, 1 decembrie 2023. Romică și Cătălin Țociu au ajuns pe ultimul loc. Ce culoare a avut Soarele

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 28 din 1 decembrie 2023. După o cursă complicată la ultima șansă, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Cursa de bilanț pe 1 decembrie s-a dat între echipele Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu. Ultimii ajunși la pupitrul prezentatoarei TV, în stage-ul cu numărul șase, au fost Romică și Cătălin Țociu. Ce culoare a avut totemul.

colaj foto careu cursa pentru ultima sansa america express 1 decembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce culoare a avut soarele la finalul cursei pentru ultima șansă de la America Express, sezonul 6 ediția 27 din 1 decembrie 2023 | Antena 1

În seara de 1 decembrie a fost o cursă intensă la finalul căreia una dintre cele trei echipe ajunse la ultima șansă a fost pusă în fața cufărului care ascunde totemul. Zeul Soare decide dacă echipa formată din Romică și Cătălin Țociu își continuă aventura pe Drumul Soarelui sau spune rămas-bun Ecuadorului.

Cursa pentru ultima șansă s-a dovedit a fi o provocare intensă și dificilă pentru toate echipele, iar în acest episod, Romică și Cătălin Țociu au ajuns ultimii la Irina Fodor. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Deznodământul cursei pentru ultima șansă a adus lacrimi pe chipurile tuturor! Ce culoare a avut Soarele pentru Romică Țociu și Cătălin Țociu. Află ce s-a întâmplat în ediția din 1 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Cursa pentru ultima șansă a fost o adevărată probă de rezistență și răbdare, care, la un moment dat, părea să nu se mai termine, însă în cele din urmă au ajuns în fața pupitrului, într-o ordine care a decis cine va fi pus în fața cufărului păstrat de Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Ajunși în fața Irinei Fodor, Romică Țociu și Cătălin Țociu au avut un discurs emoționant.

“Cred că nu vă imaginați cât de mult vă iubesc! Indiferent ce culoare este aici, este experiența vieții mele cu Cătălin, pe care îl iubesc și mă bucur că toată experiența asta a mea a fost alături de fiul meu iubit. Și cred că nu va uita toată viața lui ce ni s-a întâmplat aici, în America Express Iar voi sunteți cea mai mișto gașcă pe care am cunoscut-o vreodată. Iar Alexia și Aris sunt cei mai mișto copii pe care i-am văzut în viața mea! Bravo, vă iubesc!”, a spus Romică Țociu.

“Credeam că astăzi n-o să plâng, dar atât de tare m-a emoționat Romică cu toate vorbele pe care le-a spus. Era așa ca un discurs de rămas-bun”, a spus Alexia Eram.

"Am trăit aici foarte mult! Enorm! Și mai ales cu el", a spus Cătălin Țociu cu ochii în lacrimi, moment în care s-a așezat pe umărul tatălui său, Romică.

Soarele din cufăr a fost verde și Romică și Cătălin Țociu au fost salvați de la eliminare!

Recapitulând cele întâmplate, echipele au avut probe chiar complexe. Pentru a-și câștiga biletele pentru roata panoramică a orașului, concurenții au fost nevoiți să vândă obiecte tradiționale românești și să găsească un localnic dispus să-și plătească biletul și să ofere răspunsuri la întrebări despre orașul Guayaquil în timp ce se aflau în roată.

Apoi, aceștia s-au aventurat în căutarea jaibas (crabi), care puteau fi găsiți doar pe Insula Santay. Pentru a ajunge acolo, concurenții au trebuit să convingă un localnic să-i ducă pe insulă, oferindu-i suveniruri românești în schimb. Pe insulă, ei au primit carne de pui pentru a hrăni crocodilii și au cunoscut un loc care găzduiește 50 de familii care trăiesc din pescuitul de crabi. Provocați să găsească o anumită familie, ei au rezolvat o ecuație găsită pe fundul găleții cu carne de pui pentru a identifica casa corespunzătoare. Apoi, au învățat de la această familie tehnici de prindere a crabilor, ca mai apoi să ofere crabii unei doamne din piață pentru a pregăti o supă de cu “proprietăți” afrodisiace, foarte căutată în timpul carnavalului.

Următoarea provocare a constat în cumpărarea a 10 ținute “mari și sexy” pentru văduve, având un buget de 50 de dolari, și găsirea unei salate mari, lucru care a dat mari bătăi de cap echipelor! În plus, au făcut poze cu iguanele în timp ce mâncau. Concurenții au trebuit apoi să reconstituie un obicei local, în care cheflii se îmbracă în văduve de Anul Nou. Pentru aceasta, au trebuit să găsească 8 bărbați pe care să-i îmbrace în haine de văduve și să se costumeze și ei cu cele 2 ținute rămase din cele 10. Toți au participat la o coregrafie și au urmat ritualul de despărțire de Anul Vechi, dând foc unei păpuși.

În final, ultimii ajunși la Irina Fodor au fost Romică și Cătălin Țociu. Soarele din cufăr a fost verde și ei au fost salvați de la eliminare!

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Cine intră la cursa pentru ultima șansă. O echipă a fost votată în unanimitate

America Express, 1 decembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă a adus momente emoționante și situații copleșitoare. Ce s-a... Ce a apărut pe contul lui Romică Țociu, după ce a fost la un pas de eliminare la America Express - Drumul Soarelui. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x