Antena Căutare

America Express, 1 decembrie 2023. Cine intră la cursa pentru ultima șansă. O echipă a fost votată în unanimitate

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 28 din 1 decembrie 2023. De 1 decembrie echipele se întrec la cursa pentru ultima șansă, din stage-ul șase. A fost un careu tensionat, întrucât, de la etapă la etapă, numărul echipelor scade – astfel, din șase perechi, trei intră în seara asta în mult temuta întrecere! Iată ce echipe luptă la cursa pentru ultima șansă.

colaj foto irina fodor si concurentii america express ezonulo 6 ediția 27 din 1 decembrie 2023 Galerie
Concurenții au votat în unanimitate a treia echipă care intră la cursa pentru ultima șansă la America Express, ediția 27 din 1 decembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Singurele puse la adăpost de imunitatea mare sunt Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Ada și Tony Galeș, au primit vestea de la Irina Fodor că au obținut imunitatea mică.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost destul de supărați după experiența de ieri, când, folosindu-se de avantajul adus de Joker (solicitarea mașinii de producție pentru a merge dintr-un capăt într-altul) nu au avut deloc spor la drum!

”Ei au fost supărați pe noi pentru că și-au folosit Joker-ul la cursa trecută, dar cu toate astea am ajuns la plantația de banane la o distanță foarte mică unii de alții”, și-a început comentariul Ada Galeș, pe marginea temei care va încinge spiritele la careu.

Irina Fodor le-a explicat că mașina de producție pe distanțe lungi nu poate parcurge drumul cu viteză pentru că este vorba de siguranță și de întregul echipament care este cărat. În plus, cei doi au spus că au prins șir de tiruri: “Giulia și Vlad, știu că aveți niște îndoieli în legătură cu asta (n.r cu cursa pentru imunitatea mică) și aș vrea să discutăm un pic. Să știți că așa se întâmplă în această cursă. mașinile de producție nu sunt tot timpul cele mai rapide și vă spun din experiență personală! Pe distanțe mici, atunci când este greu de făcut autostopul sunt o soluție, dar pe distanțe mari ele se strecoară mai greu și de asta, după cum știți, de multe ori, reporterii vă pierd”.

"Am prins pe drum tiruri, camioane, porțiuni unde nu s-a putut depăși, mașina fiind încărcată cu atâția oameni și atâtea bagaje...greu, greu, greu", spune Vlad Huidu.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Cine intră la cursa pentru ultima șansă la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 1 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Concurenții s-au adunat la careu, unde îi aștepta Irina Fodor pe malul Pacificului, în Guayaquil, unul dintre cele mai mari orașe din Ecuador. În această seară au aflat ocupanții ultimelor două locuri la întrecerea din ediția trecută – dar și pentru a vota cea de-a treia echipă care va pleca în cursă.

“Dragilor, urmează o zi fierbinte în Guayaquil și este unul dintre cele mai mari orașe din Ecuador, o metropolă! Un loc unde vrei mai degrabă să te plimbi, să descoperi lucruri noi și nu să te întreci sub amenințarea plecării, iar astăzi cineva s-ar putea să părăsească din nou Drumul Soarelui. Este sigur că nu o vor face Sânziana și Laura”, anunță Irina Fodor.

După ce Sânziana Negru și Laura Giurcanu au povestit cum a fost pentru ele experiența la hotel, stârnind invidia colegilor de competiție când au auzit ce locuri fabuloase au vizitat și cât de mult au mâncate, toți s-au pregătit să afle cine pleacă pe un traseu la finalul căruia se va afla dacă Soarele va fi îndurător sau nu!

Astfel, echipele de la ultima șansă: Romică Țociu și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike, iar echipa votată în unanimitate este formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost votați de concurenți pentru că ei "nu au participat niciodată la cursa pentru ultima șansă", așa și-au justificat echipele votul.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Diseară, de la 20:30, la America Express: întâlnire palpitantă la cursa pentru ultima șansă. Concurenții hrănesc crocodili

Diseară, de la 20:30, la America Express: întâlnire palpitantă la cursa pentru ultima șansă. Concurenții hrănesc crocodi... America Express, 1 decembrie 2023. Concurenții au primit obiecte tradiționale românești. Ce probă diferită a anunțat Iri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x