Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam, moment de panică pe plantația de cafea. Ce a speriat-o: „Eram încolțită”

Concurenții au intrat în desișul arborilor de cafea pentru o nouă probă care le-a pus la încercare abilitățile. Bie Adam a dat nas în nas cu cea mai mare fobie a ei, iar mama sa a fost nevoită să intervină.

Colaj cu Bie Adam și mama sa Galerie
Bie Adam a avut un moment de panică în plantația de cafea, iar mama ei a luat atitudine la America Express | Antena 1

În cursa pentru ultima imunitate din Guatemala, cele 6 echipe au ajuns pe o plantație de cafea, unde au avut de făcut mai multe misiuni care pe unii dintre concurenți i-au pus în dificultate. Acolo, ei au fost nevoiți să intre în desișul arborilor și să taie micile frunze care cresc pe trunchiuri pentru a ajuta planta să crească mai puternică sau să găsească boabele prăjite într-un sac cu boabe neprăjite.

Toți au fost destul de circumspecți, gândindu-se că nu se știe de ce vietăți pot da printre plante, dar Bie Adam a trăit un adevărat moment de panică, mama ei fiind nevoită să intervină.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Melinda, gest neașteptat în timpul unei misiuni. Ce au filmat camerele: „E dubios!”

Bie Adam a făcut atac de panică la America Express, ediția 23 din 21 februarie 2023. Cum a reacționat mama ei

Cu toate că vloggerița a fost încântată la început de locul în care se află, bucura ei s-a transformat rapid în cel mai mare coșmar. Aceasta a început să alunece, a căzut de mai multe ori, iar la un moment dat s-a trezit înconjurată de pânze de păianjen.

„Nu! Nu! Nu! E o pânză imensă! Eu nu merg încolo”, a început ea să strige. În ciuda faptului că mama ei i-a sărit în ajutor, fetei i-a fost greu să își depășească frica și a început să plângă.

„Când am intrat prin zidul ăla de plante, am trecut prin trei. Trei păianjeni în pânze, în fața mea. Eram încolțită”, a povestit Bie.

Nici pentru celelalte echipe nu a fost o provocare ușoară. Toți au ieșit din desișul de arbori de arbori zgâriați, iar Bordea și Cortea au simțit că pierd avantajul obținut.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Ce a pățit Bie Adam când curcanul a început să se „agite” în mașină. Ce fobie are Dinu Gavril

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilome„tri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 21 februarie 2023. Cum a arătat ordinea plecării în cursa pentru imunitate. Cine a primit dezavantajul ... America Express, 21 februarie 2023. Motivul pentru care două echipe au fost penalizate în cursa pentru imunitate. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x