Antena Căutare

Ce meserie a avut Ionuț Rusu înainte de a fi comediant. Nu mulți și l-ar fi imaginat astfel pe concurentul de la America Express

Ionuț Rusu este unul dintre mai îndrăgiți comedianți, dar în trecut, el a avut o meserie complet neașteptată. Cum arată concurentul de la America Express, sezonul 6 pe vremea când străbătea șosele în lung și-l lat.

colaj foto ionut rusu la america express sezonul 6 Galerie
Ce meserie a avut Ionuț Rusu, de la America Express sezonul 6, înainte de a fi comediant. Nu mulți și l-ar fi imaginat într-o astfel de postură | Antena 1

Ionuț Rusu și George Tănase fac echipă în sezonul 6 America Express. Cei doi comedianți sunt buni prieteni de mulți ani și chiar s-au cunoscut prin prisma meseriei. Cu toate acestea, Ionuț Rusu nu a fost dintotdeauna în lumina reflectoarelor.

În trecut, concurentul de la America Express, sezonul 6 a avut un loc de muncă total neașteptat și nu mulți dintre fanii săi acutali și l-ar putea imagina în aceea postură.

Citește și: Ionuț Rusu și George Tânase, momente de panică la America Express, sezonul 6. Ce s-a întâmplat după ce un bărbat periculos s-a apropiat de mașina lor

Ce meserie a avut Ionuț Rusu în trecut. Înainte de a deveni cunoscut, el a avut un loc de muncă neașteptat

Ionuț Rusu este acum unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din țară. Tânărul în vârstă de 31 de ani a devenit cunoscut datorită clip-urilor sale extrem de amuzante de pe Youtube și în scurt timp, a debutat la TV.

De atunci, el a apărut pe cele mai cunoscute scene, a concurat în finala iUmor și rapid a devenit invitat special în același show. Cu toate acestea în urmă nu cu mulți ani, Ionuț Rusu doar visa la cariera pe care o are acum pentru că avea o meserie complet diferită.

Așa cum a dezvăluit chiar el în primul episod de America Express, episodul 6, concurentul a fost șofer de camion, timp de câțiva ani. El a urmat calea tatălui său care avea același loc de muncă, în acel moment.

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion! 40 de tone. Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie”, a spus Ionuț Rusu de la America Express, sezonul 6.

Întrebat dacă va fi afectat de timpul petrecut departe de casă, comediantul a răspuns: „Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine, e destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea”.

Citește și: Cine e și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Comediantul se iubește cu o femeie superbă, care e model

De asemenea, tatăl lui Ionuț Rusu a jucat un rol important și în actuala carieră a comediantului. Datorită lui, a ajuns în televiziune și astfel, l-a cunoscut și pe bunul lui prieten cu care face acum echipă la America Express, sezonul 6.

„Văzuse el un casting la București, la o emisiune de comedie și am venit eu la casting-ul respectiv și culmea, l-am luat. Asta s-a întâmplat undeva în 2015”, și-a amintit Ionuț Rusu,

„Fără să-l cunosc pe el, fără să ne știm, am dat același casting, mi-au zis că m-au luat și pe mine. Pe mine nu m-au mai sunat și l-am văzut pe el pe sticlă”. Sunt cei mai buni prieteni de 8 ani de când au început să lucreze împreună”, a adăugat și George Tânase, de la America Express, sezonul 6.

Cum arată copiii Giuliei și ai lui Vlad Huidu. Concurenții America Express au o familie superbă... America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un anunț neașteptat înainte de cursă. Ce a zis Ir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x