Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Irina Fodor a avut o apariție de senzație! Ce rochie demnă de Hollywood a purtat

Irina Fodor i-a uimit pe toți cei prezenți în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu ținuta aleasă. Rochia cu despicătură pe picior i-a adus numeroase complimente.

Colaj cu Irina Fodor în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Irina Fodor i-a uimit pe toți cei prezenți în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu ținuta aleasă | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din data de 14 mai 2024, Irina Fodor i-a eclipsat pe toți atunci când ușile s-au deschis și ea și-a făcut apariția în bucătărie ca o adevărată divă de la Hollywood! Rochia cu despicătură pe picior a atras toate privirile.

Irina Fodor a avut o apariție de senzație! Ce rochie demnă de Hollywood a purtat în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, ediția 25 din 14 mai 2024

Nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Orlando Zaharia a mers în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu Lucica Susanu, Daniel Ilie (Varză) și Alexandra Gabriela Veber. Richard Abou Zaki a ajuns în semifinală alături de Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur), Antonio Ștefănescu și Andrea Recaladin. Alexandru Sautner a ajuns în semifinala Chefi la cuțite 2024 alături de Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur), Nicoleta Sima (Raisa) și Mihai Dragomir (cuțitul de aur).

Toți așteptau cu sufletul la gură să afle ce probe și ce surprize aduce semifinala Chefi la cuțite atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Irina Fodor.

Rochia lungă și mulată, cu despicătură adâncă pe picior, a făcut-o să strălucească precum o adevărată divă de la Hollywood și nu puțini au fost cei care au complimentat-o pentru modul în care arată.

Elegantă și zâmbitoare, aceasta i-a întâmpinat și i-a încurajat pe cei nouă concurenți ajunși în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Ei sunt semifinaliștii care se confruntă diseară cu maratonul istovitor al celor tre... Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x