Antena Căutare

Dan Bittman s-a pus în genunchi și „i-a dat un inel, mare cât inima lui”! Ce răspuns i-a dat Andreea Marin

Cea mai așteptată emisiune a momentului a început în forță! În prima ediție a show-ului „Antitalent” ne-am bucurat s-o vedem pe Andreea Marin ca invitat special!

Cea mai așteptată emisiune a momentului a început în forță! În prima ediție a show-ului „Antitalent” ne-am bucurat s-o vedem pe Andreea Marin ca invitat special!

Surpriza a fost mare atunci când Dan Bittman, prezentarul emisiunii Antitalent, a anunțat că invitatul special din prima ediție este nimeni alta decât Andreea Marin.

Frumoasă, elegantă, plină de șarm și pusă pe glume, „zâna” ne-a încântat inclusiv cu un super dans, demonstrând că și-a păstrat forma de invidiat.

Dan Bittman nu a rezistat și, punându-se în genunchi, i-a oferit un inel frumoasei Andreea Marin. Marea surpriză a fost atunci când diva l-a refuzat pe prezentator, motivând că „este deja luată”.

Se anunță un show pe cinste la Antitalent, cu momente speciale, umor și multă ironie!

X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent... Bun venit la emisiunea Chix Factor! Florin Ristei demonstrează că tot ce contează e povestea: „Mi-am pierdut o mână în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x