Antena Căutare

Articole despre anghinare

Alexandru Iacob şi Istvan Veres - Mușchiuleț de vită cu sos de fructe, smochine uscate și hribi

Alexandru Iacob şi Istvan Veres - Mușchiuleț de vită cu sos de fructe, smochine uscate și hribi

Alexandru Iacob a preparat "Mușchiuleț de vită cu sos de fructe, smochine uscate și hribi".

Luni, 06.01.2014, 21:12
Chef Alexandru Iacob a gătit anghinare reinterpretată cu spumă

Chef Alexandru Iacob a gătit anghinare reinterpretată cu spumă

Duminica, 29.12.2013, 09:05
Florentina Lazăr - Orez cu anghinare, nucă şi mascarpone cu cremă de ţelină

Florentina Lazăr - Orez cu anghinare, nucă şi mascarpone cu cremă de ţelină

Florentina Lazăr a preparat orez cu anghinare, nucă şi mascarpone cu cremă de ţelină.

Luni, 16.12.2013, 10:50
Pasi simpli pentru prepararea anghinarelor

Pasi simpli pentru prepararea anghinarelor

Se stoarce sucul de la doua jumatati de lamaie intr-un bol cu apa rece. Cu ajutorul unui cutit, se taie tulpina anghinarelor de la baza. Se freaca tulpina taiata cu o alta jumatate de lamaie.

Miercuri, 16.11.2011, 00:00
Reteta zilei: salata de anghinare

Reteta zilei: salata de anghinare

Reteta zilei de luni aduce in prim-plan anghinarea, o leguma mai putin cunoscuta sau folosita in Romania, dar care poate fi gasita in marile supermagazine. Reteta este de provenienta italieneasca. Pofta buna!

Luni, 18.07.2011, 00:00
Anghinarea - o floare comestibila

Anghinarea - o floare comestibila

O floare comestibila, cu un gust foarte placut redefineste retetele clasice. Mai mult, in intreaga lume i se dedica festivaluri...

Miercuri, 11.05.2011, 00:00
Niscemi, capitala anghinarei

Niscemi, capitala anghinarei

Desi astazi ne apare ca o planta exotica, pe care bucatarii romani au adoptat-o din gastronomia mediteraneeana, anghina¬rea era foarte cunoscuta in trecut, in tara noastra. Ea nu lipseste din primele carti de bucate ale romanilor, de la Maria Maurer la Constantin Bacalbasa, iar in medi¬cina alopata era recomandata pentru regimul alimentar in bolile de ficat sau de rinichi si, mai ales, in cazul cirozelor hepatice. Amara la origini, astazi anghinarea a ajuns sa aiba, datorita selectiilor succesive, varietati dulci, fragede si deosebit de gustoase. In mana unui bucatar priceput, acest ingredient se poate transforma intr-o delicatesa culinara.

Joi, 10.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: creveti cu anghinare si curmale

VIDEO! Reteta: creveti cu anghinare si curmale

Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta speciala: creveti cu anghinare si curmale.

Luni, 31.01.2011, 00:00
Plante pentru o digestie buna

Plante pentru o digestie buna

Oamenii nu abordeaza acest subiect de rusine, altii nu considera constipatia o problema serioasa de sanatate.

Sambata, 13.11.2010, 00:00
Creveti cu anghinare si curmale

Creveti cu anghinare si curmale

Joi, 15.07.2010, 13:19
x