Antena Căutare

Articole despre viitura

Apele au facut prapad in Dorohoi

Apele au facut prapad in Dorohoi

Apele au acoperit jumatate din orasul Dorohoi. Jandarmii au incercat sa le dea o mana de ajutor celor care au suferit aseara din cauza viiturii.

Marti, 29.06.2010, 13:36
VIDEO! Moldova, sub ape! 12 oameni morti, mii de oameni evacuati si case distruse!

VIDEO! Moldova, sub ape! 12 oameni morti, mii de oameni evacuati si case distruse!

UPDATE Potop peste Moldova. Primele cifre: 12 oameni inecati, mii de evacuati si sute de case daramate de viitura. Asa arata bilantul unei nopti de groaza, la finalul careia oamenii s-au trezit doar ca sa dea piept cu un dezastru si mai mare. Zeci de localitati din Suceava, Iasi si Botosani erau in aceasta dimineata inecate de viitura. In unele zone, apa a ajuns pana la stresinile caselor, iar oamenii abia au scapat cu viata, catarandu-se pe acoperisuri. Unii, nici asa nu au scapat. 10.000 de oameni evacuati, un mort, doua persoane disparute si zeci de case distruse de viituri, asa arata bilantul inundatiilor din Botosani. Probleme au fost si in alte orase din Moldova.

Marti, 29.06.2010, 00:00
Ravagiile apelor

Ravagiile apelor

In Neamt, o familie cu copii mici n-a vrut sa-si paraseasca locuinta amenintata de apele revarsate ale raului Bistrita, de dragul. animalelor. Asa ca au ramas toti - oameni si necuvantatoare - izolati pe o colina. Inconjurati de ape.

Duminica, 27.06.2010, 09:12
VIDEO! Tabloul complet al dezastrului facut de ploi!

VIDEO! Tabloul complet al dezastrului facut de ploi!

A mai trecut o noapte in care Moldova a stat sub ape! In ultimele 24 de ore, peste 500 de romani au fost evacuati din case! Unii au fost luati cu forta pentru ca n-au vrut sa-si lase gospodariile! O persoana a murit si alta este data disparuta, doar in ultimele ore. In total, de la inceputul saptamanii, de cand s-au pornit ploile, 6 romani au murit in ape. In total, sunt afectate 85 de localitati din 20 de judete. Iata tabloul complet al dezastrului!

Duminica, 27.06.2010, 00:00
Calatoria vietii! A plutit 15 km pe viitura!

Calatoria vietii! A plutit 15 km pe viitura!

Harta meteorologilor a revenit la culorile normale. Codul galben n-a fost prelungit. Dar asta nu inseamna ca am scapat de ploi si mai ales de pericolul inundatiilor. E alerta pe Prut, dar si pe alte rauri din tara. Caz incredibil pe Mures, dupa ce viitura a smuls un pod, aseara, pe care se afla un om si l-a purtat 15 kilometri in aval, intr-o calatorie pe care n-o s-o uite niciodata.

Joi, 24.06.2010, 00:00
Casa luata de ape!

Casa luata de ape!

Puhoaiele de care ne avertizasera meteorologii au lovit cu toata puterea. Furia cea mare s-a simtit in Alba. Bilantul prapadului de acolo e trist: 16 localitati afectate si 350 de gospodarii inundate. Si ne gandeam ca macar oamenii vor fi crutati, dar...

Miercuri, 23.06.2010, 07:34
Inundatii in Romania

Inundatii in Romania

Prezise sau nu, furtunile continua sa faca ravagii in tara noastra. Autoritatile sunt de vina, spun sinistratii, care au incetat sa le mai astepte ajutorul. Cu toate ca meteorologii trambiteaza de cateva zile cod galben in toata Romania, edilii, atat...

Marti, 22.06.2010, 23:05
VIDEO Strazi, case inundate si trafic paralizat in urma potopului de aseara

VIDEO Strazi, case inundate si trafic paralizat in urma potopului de aseara

Bucurestiul e.. ca un burete urias. Cum ploua, cum se umple de apa. Ultimul exemplu a fost aseara. O ora a turnat cu galeata si sistemele de canalizare au refulat. Rezultatul: strazi, case inundate si trafic paralizat. Si nu numai in Capitala au fost probleme.

Duminica, 30.05.2010, 00:00
x