Antena Căutare

Adrian Teleşpan, fost concurent în Asia Express, și-a gasit nașa! Cine l-a pus la respect pe acesta

Avem veşti noi despre fostul concurent de la Asia Express, Adrian Teleşpan! Toţi ne-am întrebat cine îi face zilele frumoase, dar răspunsul a venit! Vă spunem doar atât, numele ei e Geta!

Adrian Teleșpan a găsi pe cineva care să aibă ac de cojocul lui. Este mică, blănoasă și plină de iubire, Geta este numele ei și a reușit să-l pună la respect. Patrupedul și-a luat în serios rolul de stăpână a casei.

Geta nu este o cățelușă obișnuită, este o adevărată vedetă în devenire. Teleșpan are mare grijă șă o răsfețe și îi face toate poftele.

Și acum că ați cunosctut-o pe Geta, aflați că și ea și Teleșpan vor fi prezenți în cea mai îndrăgită emisiune cu animale de companie. Stăpâni Vedetelor va începe astăzi la ora 13:00 pe Antena Stars.

Al treilea sezon „Asia Express”, cel mai dificil de până acum! Primii concurenți au cedat deja fizic: „ Ai cuvântul meu ... Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru „Asia Express”! Cum și-au explicat alegerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x