Antena Căutare

Lovitură grea pentru concurenți! O nouă misiune le testează...răbdarea! „O să înceapă Asia Express sezonul 3 şi noi nu terminăm”

Echipele din finala „Asia Express” sezon 2 primesc plicurile și află care este următorul punct către care trebuie să se îndrepte. De acum, orice pas greșit poate costa scump echipele. O nouă cursă contracronometru a început și echipele au făcut iar autostopul!

Echipele din finala „Asia Express” sezon 2 primesc plicurile și află care este următorul punct către care trebuie să se îndrepte. De acum, orice pas greșit poate costa scump echipele. O nouă cursă contracronometru a început și echipele au făcut iar autostopul!

Odată ajunși la destinație, concurenții găsesc o tavă uriașă cu alune! Aceștia primesc un bol, tot cu alune, pe care trebuie să le numere.

Cine spune numărul corect primește un avans de timp! Dar asta nu e tot: vedetele pun mâna pe cuțit și taie prăjitura indiană Chiki în bucăți mici, ce trebuie apoi împachetate frumos!

Nu a fost o sarcină ușoară, căci răbdarea nu prea mai e punctul forte al concurenților în finala „Asia Express” sezon 2, dar cu siguranță miza este suficient de mare ca să-i motiveze pe toți să dea tot ce au mai bun!

Ce Bollywood, ia de aici mișcări de dans! Concurenții de la „Asia Express” i-au lăsat mască pe indieni... S-au cățărat cu sfoara pe acoperișul lumii! Concurenții au fost nevoiți să facă alpinism în finala „Asia Express”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x