Antena Căutare

Începe lupta pentru amuletă. Echipele dau prima bătălie din Asia Express: „Nu am crezut că pot face asta”

După ce și-au găsit rucsacurile de concurs, concurenții trebuie să ajungă la Replica Pasyala, acolo unde se află Gina Pistol.

După ce și-au găsit rucsacurile de concurs, concurenții trebuie să ajungă la Replica Pasyala, acolo unde se află Gina Pistol. Cei mai buni vor primi dreptul de a se lupta pentru amuletă, iar miza îi motivează suplimentar pe cei 18 participanți la Asia Express - Drumul Elefantului.

Pentru Anca Sigartău, experiența este una nebănuită. Actrița știe că o așteaptă o misiune de calvar, dar faptul că se află în Sri Lanka alături de băiatul său drag o face să privească mult mai detașat lucrurile: „O să fie, cu siguranță, cea mai tare experiență din viața mea, dar indiferent de greutăți știu că sunt aici cu el, cu băiatul meu. Pentru mine e suficient pentru a găsit putere să lupt până la capăt și să vreau să câștig”, a spus cunoscuta actriță.

Fața necunoscută a Biancăi Drăgușanu: „Eu și sora mea venim dintr-o familie fără mari posiblități. Când eram mici...”... „Prințesa digitală”, prima ceartă cu Adrian: „Haide, haide! Chiar nu am chef de glume în momentul ăsta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x