Antena Căutare

Ultimul test al etapei aduce tensiune pentru concurenții de la Asia Express. Adda, scoasă din minți de iubitul ei: ”Taci din gură!”

Cea de-a treia ediție a emisiunii ”Asia Express” a adus noi provocări pentru concurenți, care au fost nevoiți să asculte cu atenție discursul lui Josh pentru a afla răspunsul la întrebarea Ginei. 

Ultimul test al etapei i-a pus în dificultate pe concurenții de la ”Asia Express, sezonul 3”, întrucât aceștia au fost nevoiți să fie numai ”ochi și urechi” pentru a asculta un discurs al lui Josh, un preot, pentru a răspunde apoi unei întrebări adresată de Gina. În cazul în care se vor prezenta cu lecția învățată, ei vor intra în jocul pentru amuletă.

Acest joc a adus, însă, o criză de nervi pentru Adda, care a fost întreruptă de iubitul ei: ”Taci din gură, te rog.”, a spus ea.

”Bă, iubire, trebuia să citești misiunea cu mine. Trebuia să citești minte.”, i-a spus ea, în timp ce și el a reacționat nervos: ”Vorbesc cu tine...De ce țipi?”

Cum s-au descurcat ceilalți. , aflați în clipul de mai sus!

„Asia Express”, sezonul 3. Top trei cele mai iubite momente. Lia Bugnar, topită de copii! Bontea s-a clocotit de râs! „P... Cât de atenţi au fost concurenţii la discursul lui Josh? Chef Sorin Bontea, supărat pe Fodor: ”Ai spus că știi totul des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x