Antena Căutare

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiță”

Lacrimi de emoție, dezvăluiri neașteptate și momente grele pentru concurenții de la Asia Express, sezonul 3! O nouă misiune

Un moment cu adevărat special a fost atunci când cele trei echipe au primit șansa de-a transmite „rivalilor”, dar și persoanelor dragi, mesaje sincere, după tot amalgamul de sentimente trăite în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Lampioanele cu frumoasele cuvinte au fost apoi lansate spre cer, iar scenele au fost emoționante.

MOMENTE EMOȚIONANTE LA ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Adda și Cătălin și-au făcut o frumoasă declarație de iubire și am aflat că cei doi își doresc o fetiță!

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiță”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

Momente emoționante au fost și pentru Speak și Ștefania, care au izbucnit în lacrimi de emoție atunci când au scris mesajele pentru părinții pe care nu i-au mai văzut de multe săptămâni.

Am aflat astfel și faptul că Speak are un frate cu care are o relație specială, iar experiența Asia Express l-a făcut să îi dovedească acestuia faptul că este capabil de multe!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce a urmat!

Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu o fată și au trăit cea mai bizară coincidență, la Asia Express! „Nu-mi venea să ... Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x