Antena Căutare

Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPLAY. Premiera miercuri, 29 mai 2024

Povestea emoționantă a unei fetițe care luptă să supraviețuiască într-o lume meschină trezește empatia oricui. Nu pierde marea premieră "Prințesa fără coroană" miercuri, 29 mai 2024, exclusiv în AntenaPLAY.

colaj masal, protagonista din prințesa fără coroană, serial nou pe antenaplay, masal și personajul principal masculin Galerie
Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses disponibil în AntenaPLAY | Antena 1

Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone, care a avut premiera în ianuarie 2023.

Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPLAY. Premiera miercuri, 29 mai 2024

În lumea de astăzi, plină de incertitudine și de dificultăți de tot felul, Masal privește viața dintr-o perspectivă aparte, care împinge telespectatorii să nu renunțe la speranța unui viitor mai bun și îi face să creadă în continuare în miracole.

Citește și: Filmul Ironclad, disponibil în AntenaPlay. Despre ce este pelicula în care James Purefoy și Brian Cox au roluri principale

Articolul continuă după reclamă

Masal este o fetiță de 9 ani care a crescut lângă o mamă iubitoare, Șirin, care însă se îmbolnăvește grav. Pentru a-i fi salvată viața este nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Această experiență o schimbă total pe Masal, transformând-o într-o adevărată forță care nu se dă în lături de la nimic.

Ferit este tatăl vitreg al fetiței. Acesta este, de fapt, un escroc dependent de alcool. Deoarece Masal nu găsește un sprijin în tatăl său vitreg, recurge la furtișaguri și la tot felul de lucruri infame pentru a strânge banii necesari operației salvatoare.

Fetița nu are în minte decât să-și salveze mama și să o aibă din nou alături.

Citește și: Serialul Promised Land este acum disponibil în AntenaPLAY!

Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este pentru copilul interior din fiecare; este o poveste de familie, care nu de puține ori arată urâciunea și brutalitatea realității, însă chiar și în cele mai întunecate momente există o rază de speranță. Oricât de infimă, această speranță te menține în viață și îți dă putere să mergi mai departe.

Serialul Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses are premiera miercuri, 29 mai 2024. Acesta se poate urmări exclusiv în AntenaPLAY. În fiecare miercuri va fi disponibil câte un nou episod din această dramă devenită fenomen în Japonia și Turcia.

Citește și: Filmele lunii mai în AntenaPLAY. Vezi SuperNova, Maria, regina României și Checkmate chiar acum

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x