Antena Căutare

Cel mai dur reality show din România a început! Startul aventurii Asia Express se dă în Vietnam

Cel mai așteptat show de televiziune al momentului a început la Antena 1. Cele șapte echipe de vedete au ajuns pe pământ asiatic, dar nimeni nu își imaginează ce îl așteaptă! Prima oprire este Vietnamul, excentric și captivant. Aici s-a dat startul aventurii Asia Express.

Cel mai așteptat show de televiziune al momentului a început la Antena 1. Cele șapte echipe de vedete au ajuns pe pământ asiatic, dar nimeni nu își imaginează ce îl așteaptă! Prima oprire este Vietnamul, excentric și captivant. Aici s-a dat startul aventurii Asia Express.

Vietnamul se dovedește a fi o destinație mult mai dură decât s-au așteptat cu toții. Este pentru prima oară după foarte mulți ani când temperaturile sunt mult mai scăzute decat ar fi normal, în zonele de munte ajungând până la -2 grade pe timpul noții.

Vietnam este prima din cele patru destinații în care participanții vor trăi unele dintre cele mai intense momente din viața lor. În Vietnam s-a filmat pe ploaie, prin noroi și temperaturi neobișnuit de scăzute pentru această zonă și pentru această perioadă.

Vietnamul s-a dovedit a fi o destinație mult mai dură decât s-ar fi așteptat concurenții, iar prima probă a reality show-ului Asia Express a fost un adevărat test al dexterității. Dacă vreți să aflați despre ce este vorba, rămâneți pe Antena 1.

Gina Pistol, despre Asia Express, show-ul 100% real. De ce să nu ratezi MAREA PREMIERĂ din această seară... Asia Express a început! Vedetele au parte de aventura vieții lor! Prima zi petrecută în Asia a început cu o mare surpriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x