Antena Căutare

Cine este, de fapt, iubitul lui Carmen Grebenișan. Ce relație are cu Florin Ristei

Florin Ristei și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România. Nu puține au fost situațiile în care fanii au crezut că cei doi formează sau au format un cuplu, dar abia de curând s-a aflat adevărul.

Cine este, de fapt, iubitul lui Carmen Grebenișan. Ce relație are cu Florin Ristei Galerie
Adevărul despre relație dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a participat în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, făcând echipă cu buna sa prietenă, Alina Ceușan. Florin Ristei a fost și el concurent, dar acesta a concurat împreună cu fratele său.

La scurt timp după terminarea sezonului 3 al super show-ului „Asia Express” au început să apară tot felul de zvonuri și fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi sunt sau au fost împreună.

Ce relație există între Carmen Grebenișan și Florin Ristei

Dorind să pună capăt supozițiilor, Carmen Grebenișan a lămurit pe apgina sa oficială de Instagram faptul că între ea și Florin Ristei nu există altceva decât o simplă relație de prietenie. Tot după terminarea emisiunii s-a aflat că blondina a pus punct relației în care se afla.

citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au recunoscut

„Fostul meu prieten, cel cu care eram în timpul filmărilor pentru Asia Express, nu mai există. Ne-am despărțit. Și acum am un nou prieten. Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Cine este, de fapt, iubitul lui Carmen Grebenișan. Ce relație are cu Florin Ristei

Carmen Grebenișan și Florin Ristei la emisiunea „Chefi la cuțite”

Carmen Grebenișan și Florin Ristei, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen Grebenișan, în luna martie a acestui an, atunci când epidemia de coronavirus din România a început să capete proporții îngrijorătoare și vedeta a ales să se izoleze.

Cine este noul iubit al celebrei Carmen Grebenișan

Cei doi au locuit în apartamentul iubitului său, în București. Iată totuși că timpul a trecut și cei doi nu doar că au trecut cu brio testul izolării la domiciliu, ci au ajuns să facă și pasul următor. Alex Militaru n-a mai stat pe gânduri și, convins fiind că și-a găsit jumătatea perfectă, a cerut-o în căsătorie pe Carmen Grebenișan, în luna august a acestui an.

citește și: Carmen Grebenișan a pus o poză cu iubitul, însă fanii se așteptau la altcineva. Fosta concurentă de la Asia Express, noi dezvăluiri despre relația cu Florin Ristei

Pentru cei care se întreabă, Carmen Grebenișan are 27 de ani, iar Alex Militaru are 24 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a fost adesea criticată de unii dintre urmăritorii de pe Instagram pentru diferența de vârstă, fosta concurentă de la emisiunea „Asia Express” i-a pus la punct imediat pe cârcotași. Tânăra nu ratează vreo ocazie ca să arate tuturor, prin intermediul fotografiilor și al diferitelor clipuri video, cât este de fericită alături de Alex Militaru.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe vremea când Carmen Grebenișan forma un cuplu cu fostul iubit. Cei doi au fost amici și, ulterior, lucrurile dintre ei au evoluat și s-au transformat în ceea ce mulți fani consideră a fi relația perfectă!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x