Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Carmen Grebenișan a pus o poză cu iubitul, însă fanii se așteptau la altcineva. Fosta concurentă de la Asia Express, noi dezvăluiri despre relația cu Florin Ristei

Sexy-bloggerița de la Asia Express are un nou iubit farmacist, iar cei doi și-au asumat, deja, povestea de dragoste.

Carmen Grebenișan

Instagram / Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și-a găsit, fără îndoială, cel mai potrivit partener care să o apere de coronavirus.

Este celebră în social media, unde are sute de mii de urmăritori pe rețelele unde este activă, iar acum și-a găsit, fără îndoială, cel mai potrivit partener.

FOTO| Cum arăta Carmen Grebenișan în copilărie! N-ai fi crezut într-o astfel de transformare! Imagini de colecție cu frumoasa blondină!

În 2014 și-a deschis un blog, cu care a dat rapid lovitura. În concluzie, pe plan profesional, vedeta nu are niciun motiv de neliniște.

Recent, bloggerița a adăugat o fotografie în care apare în brațele iubitului, strângând aproape 70.000 de like-uri și peste 150 de comentarii, cele mai multe dintre acestea fiind pozitive, în doar câteva ore.

Carmen Grebenișan a pus la descrierea fotografiei: "Pe străzile din București"

*pe strazile din Bucuresti* 🎞

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

"Sunteți așa drăguți😍😍 / Sooo cute!! / Sunteți atât de drăgălași! 🥰 / Sunteti un cuplu misto! / Ce bine vă stă împreună!!❤️😍 / Wow cat de frumos!😍" / SUNTETI ADORABILI DRAGILOR🥺 IUBIREA VOSTRA ESTE EXTRAORDINAR DE FRUMOSA!❤️@grebenisancarmen 💕I love you MY DEAR 💋💕😍😘, au fost doar câteva dintre mesajele pe care internauții le-au lăsat în dreptul postării.

Bineînțeles că au fost și persoane care au criticat-o pe bloggeriță, însă câteva mesaj au enervat-o pe fosta concurentă de la Asia Express.

"Și Ristei ce zice? :) / Parca aveai alt iubit / Și când eu încă speram la cuplul Florin Ristei și Carmen.. :) / Și cu Ristei cum rămâne? ", au fost comentariile.

Carmen a reacționat imediat: "Întreabă-l te rog și după poți închide subiectul / Doamne fer....😂😂😂😂 /vai mie...n-a fost niciodata. / Nu rămâne, lol. N-a rămas niciodată, decât iluzia oamenilor despre așa ceva. Gata!

Carmen Grebenișan, relație cu un farmacist

Când a plecat în Republica Dominicană, la filmări, Carmen Grebenișan era implicată într-o relație. Distanța pare să fi stins, ușor, flacăra iubirii pentru că, în urmă cu doar câteva săptămâni, sexy-bloggerița și iubitul au pus punct legăturii.

Tot răul, însă, spre bine. Pentru că, la scurt timp, vedeta de la “Asia Express” și-a găsit un nou partener de viață.

Carmen Grebenișan a pus o poză cu iubitul, însă fanii se așteptau la altcineva. Fosta concurentă de la Asia Express, noi dezvăluiri despre relația cu Florin Ristei

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

Carmen Grebenișan este la început de relație cu un tânăr de 24 de ani, farmacist de profesie, pe nume Alexandru Militaru.

Recomandari