Antena Căutare

Irina Fodor, la un pas de accident în Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a întâmplat

Irina Fodor și cele 9 echipe care participă în Asia Express sezonul 7 se află în prezent în Thailanda, prima țară de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucură de clipe minunate în această aventură, însă recent a avut parte de un incident care a îngrijorat-o.

colaj foto irina fodor america express sezonul 7 Galerie
Irina Fodor a fost la un pas de accident pe soșea în Asia Express sezonul 7 | Instagram

Irina Fodor și cele 9 perechi de concurenți au plecat în aventura de la capătul lumii, pregătiți pentru tot ce le rezervă America Express sezonul 7. Prezentatoarea TV a dat deja și startul primei curse de pe Drumnul Aurului, însă ca de fiecare dată când ajung pe un continent îndepărtat, pot apărea și mici impedimente. De data aceasta, Irina Fodor și echipa ei a întâmpinat probleme chiar în timp ce se îndreptau către locul de întâlnire cu perechile concurente.

Citește și: Gestul înduioșător făcut de Adrian Nartea pentru familie, înainte de Asia Express. Ce „suvenir” neobișnuit a luat pe Drumul Zeilor

Irina Fodor, la un pas de accident în Asia Express. Ce s-a întâmplat când se îndrepta spre punctul de întâlnire cu concurenții

Irina Fodorm se afla în mașina producției atunci când un copac a căzut chiar în fața lor și a blocat șoseaua. Prezentatoarea Asia Express a scos imediat telefonul și a imortalizat momentul apoi a postat imaginile pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Aceasta a dezvăluit că au fost extrem de norocoși, atât ei, cât și mașina de pe contrasens, pentru că arborele a căzut la doar câțiva metri de ei.

„Am fost norocoși. Și noi, și cei din mașina de pe contrasens”, a scris Irina Fodor pe Instastory, alături de un videoclip în care se poate observa cum copacul a ocupat întreaga stradă și ei au fost la un pas de accident, pe Drumul Zeilor.

„Nu ne putem continua drumul chiar în acest moment”, se mai aude ea spunând pe fundal.

Ulterior, la câteva minute distanță, gazda celui mai dur reality show a revenit cu un clip în care le arată internauților că drumul a fost eliberat, cu ajutorul localnicilor, și problema a fost rezolvată.

În prezent, Irina Fodor și cele 9 echipe din America Express se află în Thailanda, prima țară de pe Drumul Zeilor. Vedeta își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu locurile superbe dar și inedite prin care trece în timp ce și ea trăiește, alături de concurenți, una dintre cele mai frumoase experiențe.

Citește și: Irina Fodor, noi imagini din Asia Express. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei la filmări: „M-au păcălit un pic norii ăștia”

Unde se defășoară sezonul 7 Asia Express și cine sunt concurenții de pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x