Antena Căutare

Filmul „El buen patron”, care a câștigat premiul Goya pentru cel mai bun film spaniol, este disponibil în AntenaPLAY

„El buen patron”, care a câștigat premiul Goya pentru cel mai bun film spaniol, este dosponibil în AntenaPLAY, începând cu 20 aprilie 2024.

Filmul „El buen patron”, actori, afiș Galerie
Filmul „El buen patron”, care a câștigat premiul Goya, este disponibil în AntenaPLAY | Profimedia

Abonații AntenaPLAY se pot bucura de o comedie dramatică incitantă, premiată și extrem de apreciată în țara de origine. "El buen patron" („Cel mai tare șef”) se vede în platforma online AntenaPLAY!

"El buen patron" este o tragicomedie despre capitalism regizată de Fernando Leon de Aranoa. Filmul spune povestea unei afaceri de provincie condusă de Julio Blanco, un patron mărunt, toxic și gata să facă orice pentru a-și atinge obiectivele. El este interpretat de actorul Javier Bardem. "El buen patron" fusese nominalizat de un număr record de 20 de ori pentru un Goya.

Abonații AntenaPLAY se pot bucura de filmul „El buen patron”

Titlul comediei regizorului spaniol Fernando León de Aranoa, The Good Boss („Cel mai tare șef”), se dorește a fi ironic, dar numai până la un punct. Julio Blanco, interpretat de Javier Bardem, blândul și binevoitorul proprietar al unei companii care produce cântare, este văzut atât de el însuși, cât și de majoritatea oamenilor din jurul său ca fiind imaginea unui lider corect și înțelegător, genul de persoană care va scoate la cină un angajat cu probleme și va purta o discuție prietenoasă. Dar aparenețe sunt înșelătoare de cele mai multe ori.

În așteprea vizitei din partea comisiei care îi poate recompensa compania cu premiul de excelență în afaceri, bărbatul încearcă să facă orice pentru a rezolva cât mai rapid problemele pe care le au angajații săi.

"Iscusit, fermecător şi manipulator, Blanco este cel care ţine degetul pe cântar, cel care trage sforile după bunul plac. Blanco este un personaj carismatic, un jucător care se implică fără ruşine în viaţa personală a angajaţilor săi pentru a îmbunătăţi productivitatea companiei. Un personaj cu care ne identificăm, în ciuda naturii sale lipsită de scrupule. Cred într-un cinema complex şi ambiţios din punct de vedere artistic, unul care să arate lumii cine suntem cu adevărat; şi care, în acelaşi timp, reuşeşte să ne amuze şi să ne provoace din punct de vedere emoţional, fără să ne dezicem de adevăr şi de lirismul vieţii”, a declarat regizorul Fernando Leon de Aranoa, potrivit vulture.com.

El buen patrón/The Good Boss/Cel mai tare șef este un film din 2021. Genul programului: Comedie, Dramă | 13+. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mai mult decât un simplu serial de crimă și mister. Thriller-ul de senzație "Parot", disponibil în AntenaPLAY

Serialul „Povești nespuse”, disponibil în AntenaPLAY din 18 aprilie 2024. Povestea care a cucerit o lume ajunge în Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x