Antena Căutare

Jojo, noi dezvăluiri din culisele Asia Express! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Paul Ipate. „Nu am crezut că este atât de grav”

Jojo a făcut noi dezvăluiri din cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului. Actrița, care face parte din distribuția serialului „Liber ca pasărea cerului”, a spus ce s-a întâmplat cu Paul Ipate, ale cărui probleme de sănătate au făcut necesară întoarcerea lui acasă.

Jojo a făcut noi dezvăluiri din cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului. Actrița, care face parte din distribuția serialului „Liber ca pasărea cerului”, a spus ce s-a întâmplat cu Paul Ipate, ale cărui probleme de sănătate au făcut necesară întoarcerea lui acasă.

Invitată la „Star Matinal” de la Antena Stars, aceasta a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a avut în timpul competiției.

„Paul se simte bine, slavă Domnului! Nu a ajuns la operație. Dacă am fi rămas pe Drumul Elefantului, cu siguranță s-ar fi operat acolo. A și spus medicul care l-a văzut acolo, la o clinică particulară, că dacă rămâne și doar dacă merge, fără să își care rucsacul – pentru că aveam opțiunea să îi car eu rucsacul - este în pericol să fie operat chiar acolo, după o săptămână”, a spus Jojo.

„Nu ne-am putut asuma acest risc. El se tot plângea de o săptămână și ceva că simte o slăbiciune în picioare, în genunchi. Îl durea foarte tare piciorul. Noi nu am crezut că e atât de grav. Am mers la spital doar așa... Și când a venit doctorul și a spus că e o hernie nouă, după ce tu știi că ai un astfel de istoric și o operație de hernie la activ, nu îți mai vine să glumești. Orice proiect ar fi, îl lași baltă și te întorci acasă”, a adăugat ea.

După aventura din Asia Express - Drumul Elefantului, Jojo (Cătălina Grama) va putea fi văzută în serialul „Liber ca pasărea cerului”, ce va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00.

Diseară, de la 20:00. CRBL, Oase, Ruby și Robert luptă în marea finală Asia Express - Drumul Elefantului... Ruby a făcut autostopul în București, ca în Asia Express! „Nu îmi vine să cred că fac asta” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x