Antena Căutare

Norocul este de partea concurenților! Dragonul din cutia neagră este verde. Nu va fi nimeni eliminat din concurs

Concurenții au răsuflat ușurați la finalul primei ediții „Asia Express” pentru că nimeni nu a fost eliminat din competiție. 

Concurenții au răsuflat ușurați la finalul primei ediții „Asia Express” pentru că nimeni nu a fost eliminat din competiție.

Pentru că au câștigat proba, Raluca și Ana aleg ca Vica și Daniela să fie în pericol de eliminare. Dragonu din cutia neagră este verde, astfel nimeni nu pleacă acasă. Însă nu se termină aici! Mâine aventura Asia Express continuă tot de la 20:00, la Antena 1. Nu rata continuarea celui mai dur reality-show din România.

Asia Express a fost călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care depind numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

Li s-a spus că trebuie să se descurce cu un euro pe zi. Acum, cele șapte cupluri trebuie să-i cumpere cadou Ginei în val... Asia Express este show-ul care duce aventura la alt nivel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x