Asia Express

ÎN CURÂND, O NOUĂ AVENTURĂ!

Nimeni nu a prezis ce urma să se întâmple! Probe duse la extrem în competiția „Asia Express”

 

Când au acceptat să participe la „Asia Express”, vedetele s-au gândit că nu le va fi întotdeauna ușor, însă nu și-au imaginat nimic din toate astea. Provocarea este să nu se dea bătuți și să treacă probă cu probă. Cine va reuși să câștige marele premiu, veți afla de la ora 20:00, în fiecare luni și marți, la Antena 1. Startul aventurii s-a dat în Vietnam, iar surprizele nu au întârziat să apară.

În fiecare luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluka și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare.

De-a lungul perioadei petrecute în Asia Express, cele vedetele s-au confuntat cu situații la care nu se așteptau niciodată. Probele sunt astfel construite încât nu ai nevoie numai de forță fizică, ci și de curaj, atenție, perspicacitate sau nervi de oțel. În fiecare etapă a concursului, vedetele primesc coordonatele unui punct în care trebuie să ajungă.

Până la destinație au însă de îndeplinit diverse misiuni, altfel cursa lor nu este luată în considerare.  De-a lungul călătoriei lor cei 14 au avut de prins pește cu mâna, direct din barcă, pe care apoi trebuiau să îl vândă în piață. Au fost nevoiți să care coșuri cu fructe printre elefanți, fără ca aceștia să se atingă de ele.

        Asia Express a fost călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit  aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care depind numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Cum s-au descurcat și prin câte au trecut, telespectatorii vor vedea astãzi, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

➡️ Urmăreşte Asia Express online

pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE