Antena Căutare

Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express

În ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au fost nevoiți să urce sutele de scări de pe Muntele Elefantului. Pe Speak l-au lăsat puterile când a ajuns la punctul de întâlnire.

Unii spun că ar fi vorba de 400-500 de trepte ce trebuie urcate pentru a ajunge în vârf, acolo unde poate fi admirată panorama.

SPEAK A CĂZUT LA PĂMÂNT, LA ASIA EXPRESS

Adda a fost încurajată de soțul său, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost uluiți de sportivii care urcau scările fără pic de efort, iar Speak a simțit că îl lasă puterile.

citește și: Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu o fată și au trăit cea mai bizară coincidență, la Asia Express! „Nu-mi venea să cred ce trăiesc”

Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express

Speak s-a prăbușit la pământ, la Asia Express

Speak s-a prăbușit la pământ, la Asia Express

Concurenții au făcut selfie-ul impus de misiune, apoi au continuat să urce spre vârful Muntelui Elefantului, acolo unde i-a așteptat Gina Pistol.

În momentul când a ajuns, Speak s-a prăbușit la pământ, extenuat. Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să savurezi momentul.

Cea mai neașteptată declarație de iubire a fost făcută la Asia Express! „Ești tot ce contează pentru mine! Vreau o fetiț... Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Două echipe luptă acum în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x